Wpis z mikrobloga

• 2
@Bercikowsky: no w sumie tak bo mówiłem że często mówię sam do siebie na głos "zabij się" albo mam takie myśli to mi powiedziała że w sumie jak człowiekowi jest smutno to tak ma i tyle ale dobrze że do tego narazie nie dąże xd
  • Odpowiedz
@423frewq4f23: terapia jest dla normiskich smieci bez duszy, uslysza od 2 npc typu julka troche inny dialog i juz im to daje do myslenia.

najlepsza terapia jest niestety cos drasztycznego - wyjscie ze swojej strefy komfortu, ale tego nie zrobisz
  • Odpowiedz
  • 2
@oddalenie: nie piszę na portalu dla normików tylko normiki udzielają się pod tagiem dla przegrywów kiedy nikt ich tam nie zapraszał. Ten tag jest najpopularniejszy na wykopie więc raczej jest to portal dla przegrywów i dlatego biauek też nigdy tego tagu nie zbanuje, jak np reddit, bo ubił by większość swojego ruchu.
  • Odpowiedz
@423frewq4f23: z tym sie musze zgodzic, ze faktycznie ten portal przez was zostal przejety ale z drugiej strony wiele postronnych osob ktore czyta posty nie blokuje tagow tylko czyta wszytsko co jest w goracych wiec wiadomo, ze wasze uzewnetrznianie beda czytac wszyscy.
Dla mnie biauek powinien ten tag ukryc jak tag polityka by przecietny widz nawet nie wiedzial o jego istnieniu bo niedlugo tu zostana tylko uzytkownicy tego tagu a
  • Odpowiedz
Nienawidzę normików za to że jak napiszę o jakimś problemie to ciągle piszą o tej terapii i idź tam incelu no idź, kiedy nie dociera do nich że ja chodziłem do psychiatry i mi powiedziała że jestem zdrowy.

@423frewq4f23: @remlezar

Do psychiatry idzie się po leki. Kilka wizyt max. Leki tylko maskują problem, to jak leczenie raka morfiną, bólu nie czujesz, nie znaczy, że
  • Odpowiedz
@423frewq4f23: może się nie zgodzisz, ale uważam, że bez żadnej terapii raczej we większości wiesz, jakie zachowania przyniosą ci korzyść, i nie musisz usłyszeć ich od innej osoby czyt. terapeuty. Nie mówię, że na pewno będzie miał wręcz zerowe oddziaływanie na pacjenta, ale dla huopa to będą zazwyczaj wiadome rzeczy, o jakich tam usłyszysz, lecz nie wszystko działa tak samo na różnych ludzi, i zawsze należy patrzeć przez swój pryzmat
  • Odpowiedz