Aktywne Wpisy

malutak9913 +1708
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

Zdarza mi się to drugi raz. Gram sobie imperium robotów eksterminatorów XT coś tam. One nie produkują i nie używają dóbr konsumpcyjnych. Dzielnice przemysłowe produkują tylko stopy. Podbijam sobie inne imperia. Aż w pewnym momencie, nie wiem na jakiej zasadzie coś przeskakuje i moje imperium zaczyna produkować dobra przemysłowe. I to nie tylko na planetach podbitych, ale również na moich rodowych planetach dzielnice przemysłowe produkują dobra przemysłowe, bez jakikolwiek przestawienia produkcji. Jedyną możliwością skasowania produkcji tych dóbr jest zmiana przeznaczenia planty na produkcję stopów. Każda inna planeta która nie ma ustawionej specjalizacji produkuje w dzielnicach przemysłowych dobra obok stopów. Czemu tak jest? To jakiś błąd? Na screenie stolica robotów gdzie produkują dobra przemysłowe.
źródło: screen
PobierzPopów biologicznych oczywiście mam - ale na eksterminacji. Ale to nie może być to bo miałem ich i wcześniej. To pojawia się dopiero na dalszym etapie podbojów., gdzie już 10-ki planet podbiłem i ludność biologiczna została wybita. Wcześniejsze podbijane planety z istotami biologicznymi do ekstremizacji nie powodowały tego.
Edyktów nie zmieniałem, budynki wyburzam zazwyczaj jak podbijam planetę. Ale tak czy inaczej dla mnie budynek na jakieś planecie
już odkryłem przyczynę
Miałem niezburzone forum rozrywki na jednej z podbitych planet. Używało 0,37 dóbr konsumpcyjnych miesięcznie i przy tej okazji moje imperium zaczęło produkować 1000 dóbr konsumpcyjnych miesięcznie. Należy to jednak uznać za bug (jak dla mnie)