Tytuł:Kawa. Instrukcja obsługi najpopularniejszego napoju na świecie Autor:Ika Graboń Gatunek:biografia, autobiografia, pamiętnik Ocena: ★★☆☆☆☆☆☆☆☆ ISBN:9788375154290 Wydawnictwo:Otwarte Liczba stron:296 Ale sie nameczylem czytajac ta ksiazke. Tylko dlatego ze nie lubie zostawiac nieprzeczytanych ksiazek dokonczylem ta pozycje. Nastawilem sie na ksiazke o kawie i o ciekawych rzeczach z nia zwiazanych a 3/4 ksiazki to autobiografia + p--------o sensoryczne.
Nie wiem... moze styl autorki mi nie pasuje, moze kobiece podejscie do kawy do mnie nie przemawia. Zdaje sobie sprawe ze kazda dziedzina ma swoich turbo specjalisow i jest waskie grono przekreconych ludzi na dany temat. Tyle ze pasja powinna byc bezwarunkowa i niezobowiazujaca a tutaj wyczuwalem niepotrzebna presje.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Tytuł:
Kawa. Instrukcja obsługi najpopularniejszego napoju na świecieAutor:
Ika GrabońGatunek:
biografia, autobiografia, pamiętnikOcena: ★★☆☆☆☆☆☆☆☆
ISBN:
9788375154290Wydawnictwo:
OtwarteLiczba stron:
296Ale sie nameczylem czytajac ta ksiazke. Tylko dlatego ze nie lubie zostawiac nieprzeczytanych ksiazek dokonczylem ta pozycje. Nastawilem sie na ksiazke o kawie i o ciekawych rzeczach z nia zwiazanych a 3/4 ksiazki to autobiografia + p--------o sensoryczne.
Nie wiem... moze styl autorki mi nie pasuje, moze kobiece podejscie do kawy do mnie nie przemawia.
Zdaje sobie sprawe ze kazda dziedzina ma swoich turbo specjalisow i jest waskie grono przekreconych ludzi na dany temat. Tyle ze pasja powinna byc bezwarunkowa i niezobowiazujaca a tutaj wyczuwalem niepotrzebna presje.
Dla mnie kiepska ksiazka.
#bookmeter #biografiabookmeter #autobiografiabookmeter #pamietnikbookmeter
źródło: 581955-352x500
Pobierz