Aktywne Wpisy

mar3k21 +159
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +99

Zaś ukraincy będziecie wrzucać niecenzurowane zdjęcia trupów żeby wzbudzić współczucie?
@Kierowca-ufo: powinno się zalać cały internet takimi zdjęciami bo tylko w ten sposób można się bronić przed rosyjską propagandą
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kierowca-ufo: Ale dlaczego wstydzić się sztandarowego towaru eksportowego Federacji Rosyjskiej? Trzeba z dumą prezentować to, w czym się jest dobrym. Świetnie wykonana denazyfikacja.
Jakby to powiedział
Co
Musisz oznaczyć putina w swoim poście, bo inaczej się nie dowie, że to może zakończyć.
@Trabancik: tak a co?
Ahh, to tylko wykorzystywanie tragedii ludzi do grania na emocjach. Ok, nie zauwazyłem od razu.
Zanim napiszesz coś o onucach wspieraniu putina itp. to wiedz że tak sie śmiesznie składa że byłem za Ukrainą zanim to było modne czyli jeszcze przed 2022, i wielokrotnie byłem wyzywany od banderowców na tym portalu, więc odpuść chłopcze.