Aktywne Wpisy

ihatepink +14
Szukam swojego pierwszego mieszkania. Do tej pory stać mnie było na wynajem, nawet w dość dobrych lokalizacjach, ale już 30+ wjechało i wypadałoby coś kupić właśnego (dotychczas jednak bałam się kredytu, że nie dźwignę, że mnie zwolnią - impostor syndrom który ni *uja nie pomaga w takich decyzjach).
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale

BlackpillMonster +132

Zaś ukraincy będziecie wrzucać niecenzurowane zdjęcia trupów żeby wzbudzić współczucie?
@Kierowca-ufo: powinno się zalać cały internet takimi zdjęciami bo tylko w ten sposób można się bronić przed rosyjską propagandą
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kierowca-ufo: Ale dlaczego wstydzić się sztandarowego towaru eksportowego Federacji Rosyjskiej? Trzeba z dumą prezentować to, w czym się jest dobrym. Świetnie wykonana denazyfikacja.
Jakby to powiedział
Co
Musisz oznaczyć putina w swoim poście, bo inaczej się nie dowie, że to może zakończyć.
@Trabancik: tak a co?
Ahh, to tylko wykorzystywanie tragedii ludzi do grania na emocjach. Ok, nie zauwazyłem od razu.
Zanim napiszesz coś o onucach wspieraniu putina itp. to wiedz że tak sie śmiesznie składa że byłem za Ukrainą zanim to było modne czyli jeszcze przed 2022, i wielokrotnie byłem wyzywany od banderowców na tym portalu, więc odpuść chłopcze.