Aktywne Wpisy

Pan_Whiskers +73

1988BaZyL +12
Kobieta kupiła używaną Teslę z niewielkim przebiegiem. Jak się później okazało po szkodzie całkowitej.
Nasi handlarze nie zawodzą. Elektryki im nie straszne.
Gorzej z klientami, którzy mogą to przypłacić życiem. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#elektryki #motoryzacja #tesla #auta #samochody #handlarze #samochodyelektryczne
Nasi handlarze nie zawodzą. Elektryki im nie straszne.
Gorzej z klientami, którzy mogą to przypłacić życiem. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#elektryki #motoryzacja #tesla #auta #samochody #handlarze #samochodyelektryczne
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-28 201605
Pobierz

Zaś ukraincy będziecie wrzucać niecenzurowane zdjęcia trupów żeby wzbudzić współczucie?
@Kierowca-ufo: powinno się zalać cały internet takimi zdjęciami bo tylko w ten sposób można się bronić przed rosyjską propagandą
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kierowca-ufo: Ale dlaczego wstydzić się sztandarowego towaru eksportowego Federacji Rosyjskiej? Trzeba z dumą prezentować to, w czym się jest dobrym. Świetnie wykonana denazyfikacja.
Jakby to powiedział
Co
Musisz oznaczyć putina w swoim poście, bo inaczej się nie dowie, że to może zakończyć.
@Trabancik: tak a co?
Ahh, to tylko wykorzystywanie tragedii ludzi do grania na emocjach. Ok, nie zauwazyłem od razu.
Zanim napiszesz coś o onucach wspieraniu putina itp. to wiedz że tak sie śmiesznie składa że byłem za Ukrainą zanim to było modne czyli jeszcze przed 2022, i wielokrotnie byłem wyzywany od banderowców na tym portalu, więc odpuść chłopcze.