Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zaś ukraincy będziecie wrzucać niecenzurowane zdjęcia trupów żeby wzbudzić współczucie?

@Kierowca-ufo: powinno się zalać cały internet takimi zdjęciami bo tylko w ten sposób można się bronić przed rosyjską propagandą
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: Przecież nawet z takimi zdjęciami czy filmami onuce nie dają temu wiary, przykładem może być Korwin, który twierdził że w Buczy to Ukraińcy samych siebie zabijali żeby "zszokować" świat i napuścić wszystkich na russkich.
  • Odpowiedz
Zaś ukraincy będziecie wrzucać niecenzurowane zdjęcia trupów żeby wzbudzić współczucie?

@Kierowca-ufo: Ale dlaczego wstydzić się sztandarowego towaru eksportowego Federacji Rosyjskiej? Trzeba z dumą prezentować to, w czym się jest dobrym. Świetnie wykonana denazyfikacja.

Jakby to powiedział
  • Odpowiedz
@Farmazony_gadasz: jak zaczęli cokolwiek robić na pół gwizdka odnośnie ruskich wpływów i korupcji, to najpierw KGB ryło latami, włącznie z otruciem głównego opozycjonisty, a na koniec wjechali ruscy na czołgach, więc nie wiem czy dało się więcej zrobić. Z oligarchami rzeczywiście dali ciała po całości, albo Polska miała wyjątkowego farta, bo w sumie to cecha wspólna większości byłych wasali rosji. Nawet Czechy i Słowacja mają z tym spory problem.

Co
  • Odpowiedz
@Trabancik:

Gdyby jedna osoba chciała to by to zakończyła już kilka dni temu

Musisz oznaczyć putina w swoim poście, bo inaczej się nie dowie, że to może zakończyć.
  • Odpowiedz
@Szumny: czekaj, ktos kazał dziekować za to że rosja wywołała wojne czy cos mnie omineło?

Ahh, to tylko wykorzystywanie tragedii ludzi do grania na emocjach. Ok, nie zauwazyłem od razu.

Zanim napiszesz coś o onucach wspieraniu putina itp. to wiedz że tak sie śmiesznie składa że byłem za Ukrainą zanim to było modne czyli jeszcze przed 2022, i wielokrotnie byłem wyzywany od banderowców na tym portalu, więc odpuść chłopcze.
  • Odpowiedz