Ludzie polecali logitech mx master s3 jako świetny zamiennik apple magic mouse, miałem dwie myszki master 3s na przestrzeni kilku lat i w każdej przestawał działać lewy przycisk (trzeba mocno wcisnąć, żeby była reakcja), wysyłałem na gwarancji, naprawiali, odsyłali, kilka miesięcy i problem się powtarzał. Miałem wyjątkowego pecha, czy może to przypadłość tych myszek?
@Icouldbeyourmom: ostatnio wogole jakos te myszki beznadziejnie robią. ja już kupuje 4 mysz w jednym miesiacu, i niewiem jaką firme wybrać by działała przez lata jak kiedyś
@Icouldbeyourmom: @Naparstek Polecam Microsoft Wireless Bluetooth Mouse 3600. Mam jedną niezajechaną od chyba 9 lat i drugą kupioną do macbook'a air. Nie wiem tylko czy są jeszcze produkowane i dostępne.
@Icouldbeyourmom: kazdy logitech jakiego miałem tak konczyl niestety, mialem mx verticala to samo teraz 3s i zobaczymy, potrzebuje myszki z mozliwoscia latwego przepinania źródła wiec tylko takie wynalazki zostaja
Ludzie polecali logitech mx master s3 jako świetny zamiennik apple magic mouse, miałem dwie myszki master 3s na przestrzeni kilku lat i w każdej przestawał działać lewy przycisk (trzeba mocno wcisnąć, żeby była reakcja), wysyłałem na gwarancji, naprawiali, odsyłali, kilka miesięcy i problem się powtarzał. Miałem wyjątkowego pecha, czy może to przypadłość tych myszek?
Nie wiem tylko czy są jeszcze produkowane i dostępne.