Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Akuzativ94: prosze cię, nawet mi się nie chce dyskutować o 4 nad ranem w ten sposób. Jeśli nie widzisz różnicy między wciąganiem białego, a napiciem się wódki to nie mamy o czym rozmawiać. Ich potencjał uzależniający jest zdecydowanie odmienny.
  • Odpowiedz
@grap32 są też takie momenty "uniesienia na duchu"- znajdę drugą połówkę, rozpocznę zmiany w swoim życiu. Po chwili mózg przypomina o twoich kompleksach, jakichś problemach w życiu, błędach z przeszłości. Wszystkie chęci zostają zgaszone jak pet na chodniku. Jeszcze czytasz jakieś wysrywy "10k PLN i ja ledwo żyje za to", "22lata i nie ruchał, żadna go nie zechce", "mieszka z rodzicami" itd. Wbijasz sobie to w głowę jak gwoździe w wieko
  • Odpowiedz
@grap32 znam to uczucie aż za dobrze, natłok myśli który się pojawia czasem jest ciężki do udźwignięcia, ale jakoś staram się trzymać. Mi w tej samotności pomaga wyjście na jakiś spacer, czy do galerii. Sport też jest lekarstwem w moim przypadku to łyżwy i rower. Chociaż często pojawia się pytanie po co to wszystko? , jaki jest tego sens? Trzymaj się tam Mirku (,)
  • Odpowiedz