Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Barnabs: dokladnie, dlatego my to dostrzegamy, wiec nabralismy jakiegos doswiadczenia.... a inni dalej zyja w jakies bance i nie wiedza co sie wokol nich dzieje
  • Odpowiedz
@Barnabs: no a ja to widze troche inaczej, pomogl? Wporzadku bazdzo zacnie z tym malym szczegolem je jednak zezowaty to toksyczna qtwa traktuje wszystkich z gory czy jak klapersa czesto na livach poniza, ze stekiem bylo to samo jakies wysmiewanie, przytyki itp. I co w takiej sytuacji zrobic? dac sie ponizac jakiemus ulanemu swiniakowi bo kiedys w czyms pomogl do konca zycia ma byc wdzieczny czy o co biega? Zreszta
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@stopmen mi do bronienia Lucjana jest bardzo daleko, oczywiście że jest toksyk ale przynajmniej tego nie ukrywa, w sensie ze każdy z tego pokręconego uniwersum to potwierdza że się zachowuje przed kamerą tak samo jak po za nią xD
Ale tak naprawdę to tylko chodzi mi o to jak ludzi zmienia nawet najmniejsza "popularnosc" rok temu spocony bez grosza przy dupie się kąpał w beczce z muminem za 10 zł a
  • Odpowiedz
@Barnabs: mi się wydaje co do Spoconego że on się dobrze maskuje i maskował od początku, a tak naprawdę to jest zwykłą mendą może nawet gorszą od Klapka.
Powoli wychodzi ta jego prawdziwa twarz.
Prymityw bez szkoły, prostak i cham jak dla mnie ale oczywiście na gniotach wesoły misiek pod czikagowskie tetryczki.
Po prostu udaje, sili się na kogoś kim nie jest i nigdy nie będzie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@dizel81 zdecydowanie +1, najlepiej pokazuje kim są jakie podejście mają do rodziny, jasne ludzie się rozstają nic w tym niezwykłego ale dzieci? (Tu mała prywata) pamiętam jak mój tata był na kontrakcie we Francji w lata90 i dużym fiatem przyjechał na 12h bo miałem urodziny, a taki klapek kilka lat córki nie widział xD gdyby faktycznie miał dobre relacje z nią to co za problem dla takiego biznesmena polecieć na 2
  • Odpowiedz
@Barnabs: no dobra ale to nie odkryles ameryki, tacy sa ludzie. Ja w ojczyznie polsce takie same zachowania zaobserwowalem, byl golodupcem cale zycie, troche sie dorobil jakkolwiek i gdziekolwiek od razu panisko mimo tego ze sloma z butow. To standard jest i nie ma co sie spocucha czepiac, tacy sa ludzie w kazdym zakatku swiata
  • Odpowiedz