Aktywne Wpisy

MonazoPL +91
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
butterfly +158
#eksperyment z #cocacola niczym z frytkami czy burgerem z #mcdonalds ( ͡º ͜ʖ͡º) 10 lat, tyle mam tą oto butelkę. Co się z nią stało przez ten czas? Swego czasu stała w słońcu, więc etykieta częściowo wyblakła, a sama butelka się wklęsła. Poza tym cola straciła trochę swój oryginalny kolor. Dlaczego tyle czasu ją trzymam? Mam nietypowe imię, a na drugiej
źródło: IMG_20260109_130731
Pobierz

źródło: 481475321_3133726146765944_872573295282248167_n
Pobierzod win 8.1 windows update i defender działa super i po formacie nic nie trzeba robić
zainstalowałem zorin OS, nawet nie musiałem nic konfigurować, nawet ekran dotykowy działa bez konfiguracji
windows to złom
a sterowniki od grafiki to osobny rozdział, większość ledwo działa poprawnie z directX
do tego aktualizacje które bez twojej zgody wyłączają ci komputer na kilka godzin
https://www.tenforums.com/installation-upgrade/12696-samsung-rc510-got-stuck-windows-logo-when-trying-boot-into-usb-2.html
a dziala bardzo dobrze bo pamietam czasy windowsa xp i instalowanie serivce packow
cos jeszcze panie kucu?
linux jest tylko dobry jak korzystasz z czegos co ma 4gb ram i mniej
Side fact, jest to czasami irytujące np. przy wspomnianym Razerze, który potrafi odpalić swój program instalacyjny i konfigurację w trakcie instalacji Windowsa xD
źródło: t7zw_6f8M-3ialZhUMmCdpWNTR7kH5a3I7X9CET1-yA
PobierzA tak zostaw Windows defender w spokoju! Wystarczy nie pobierać wirusów i wtedy działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)