Wpis z mikrobloga

@Adam_wkladamispadam: Uwaga, kontrowersyjna opinia. Uważam, że wszystkie smaki twittosów (przynajmniej te które jadłem głownie te mięsne texas grill i fromage) były giga chadami pod warunkiem, że to były te stare smaki produkowane jeszcze przez FritoLay a nie te później przez Star.
  • Odpowiedz
@Mietowy_: One smakowały tak samo jak peppies? Bo po jakichś tam starych reklamach wrzuconych na youtube kojarzę, że to chyba w tym samym czasie sprzedawali. Pytam bo nigdy ich nie jadłem.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 były zajebiste, mocno doprawione, mega słone...i na końcu ten rytuał ...przechylania opakowania, żeby wsypać resztki pokruszonych snacków bezpośrednio do gęby... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Coś pięknego, niebo w gębie. Nostalgia mocno.
  • Odpowiedz
były zajebiste, mega słone...i na końcu ten rytuał ...przechylania opakowania, żeby wsypać resztki pokruszonych snacków bezpośrednio do gęby...

@Mietowy_: Jeśli tak piszesz to pewnie tak było. Ja ''wychowałem się'' (boże jak to zabawnie brzmi w kontekście prażynek bekonowych) na Tip-Top których teraz również nie ma i taki które były sprzedawane w biedronce których też już nie ma xD
  • Odpowiedz
były zajebiste, mocno doprawione,

nie jadłem nigdy...

@Mietowy_: Tip-Top Bekonowe (bo też było kilka smaków tych prażynek) podobnie. Zresztą właśnie dla tego między innymi tak miło je wspominam, później właściwie już chyba absolutnie żadne chrupki bekonowe nie były już aż tak intensywne w smaku.
  • Odpowiedz
@Adam_wkladamispadam: ehh pamiętam smak tych pysznych s----------w do dzisiaj. I do kompletu pepsi w szklanej butelce na miejscu pod sklepem. To było bogactwo, z którego wtedy nie zdawałem sobie sprawy, a którego nigdy już nie osiągnę... Dzisiejsze chio, laysy, chrunchipsy czy topchipsy nie mają nawet podjazdu... Tam nie da się już wrócić...
FuriousViking - @Adam_wkladamispadam: ehh pamiętam smak tych pysznych s----------w do...

źródło: 1000011727

Pobierz
  • Odpowiedz