Aktywne Wpisy

annlupin +19
wgl jakie filmy na walentynki najlepiej

Iudex +48
O esuu, rzadko tramwajem jeżdżę i zapominam, że w cenie biletu jest kino darmowe xD
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność

@Kremufka2137: to ziomek od rurki w silniku samolotu #pdk
@japantown chyba masz rację, zapomniałem, że to była ta sama osoba.
https://neurogroove.info/trip/plateau-sigma-czyli-sw-tomasz-i-jasna-gora-nagniot
Ja z tego powodu chciałem osiągnąć sigmę.
Bo w jakiś sposób ta
Btw, ja mimo tego, że waliłem swojego czasu deksa sporo to na sigmę nigdy się nie odważyłem.
Zaś inne dysocjanty i nie tylko nie one też mogą ją dać więc kto wie czy po tripach na szałwii albo chorym ciągu na K gdzie co paręnaście min ją dorzucałem, sigma była możliwa. Szczególnie biorąc pod uwagę treść tripów i zmiany w osobowości oraz percepcji, które były ekstremalne.
Tutaj masz linka o antagonistach
Napisz coś więcej bo nie
Co do podrzuconych materiałów - dzięki, obadam sobie w wolnej chwili. Przyznam szczerze, że żyłem w przekonaniu, że sigma to wynalazek wyłącznie dostępny dla dxm, ewidentnie muszę wiedzę
Zaś mylne może być też że dxm jest: