Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Kolega_Muminka: nie była zasłużona. Ona nie wie, że kapelusz au Pari z papieru kosztował jedyne 200 zł ,specjalnie nie powiedziałam głupiej krwie bo by zawału dostała, a ona tego bardzo chce, ostatnio idiotka dostała wyrok życia, a od 30 lat próbuje umrzeć i jej nie wychodzi tylko mi życie zatruwa, no bo najłatwiej się wyżywać na najmłodszym, a moi niepełnosprawni umysłowo rodzice oddali mnie jej na opiekę (mimo że moja
  • Odpowiedz
@wiszal: ja miałem dwie babcie. Jedna nadopiekuńcza i irytująca, ale bardzo mnie kochała i ja ją, a druga zamiast mnie odprowadzić do przedszkola, to puszczała samego i patrzyła przez okno czy mnie samochód nie potrącił.

Jesteś pod opieką babci aktualnie? Czemu tak wyszło?
  • Odpowiedz
  • 5
@Kolega_Muminka: byłam będąc dzieckiem, teraz jestem stara d po prostu pojechałam do niej dać jej kapelusz, @szzzzzz story of my life niestety cała rodzina jbnięta, ja jedyna normalna no to próbują mnie zniszczyć i bardzo niezadowoleni że się bronię. Od kiedy miałam 3 lata i zaczęłam samodzielnie myśleć wiedziałam że są jebnięci i próbowałam im to wytłumaczyć, w zeszłym roku tak o------i że doszłam do wniosku że po prostu
  • Odpowiedz
  • 1
@ByczeqFernando: matka patrząc mi prosto w oczy powiedziała że wzywa policję (bo wysypałam cukierki z miski)
xdxdxddddddd
naprawdę autentycznie chciała wezwać policję, zadzwoniła do ojca żeby wrócił szybko do domu
no nie zadzwoniła
potem przeprosiła
ale nie ze mną takie numery, ja ich znam i wiem że najchętniej to by mnie ubezwłasnowolnili żeby mieć mnie cały czas pod kontrolą (już raz to zrobili jak miałam 16 lat ale zostali wyśmiani,
  • Odpowiedz
  • 1
@benekxd: babci się tabletki mieszają cały czas ale ogarnia bo jest kumata. Ona to by chciała żeby samo tak o się jej umarło ale jej nie idzie bo ma końskie zdrowie, próbuje się wykończyć pracoholizmem, ale to zamiast ją wykończyć tylko podtrzymuje ją w dobrej formie intelektualnej także ten no nie wychodzi bardzo jej to umieranie xD
  • Odpowiedz
  • 1
@RiverStar: bo pochodzę z rodziny świętego braciszka którego uświęcił sam jp2 i cały czas cisnę bekę z tego bo babcia uważa że to był zły człowiek (ps nie był). Chciałam pójść z nią do kina na nowy film o naszym wujaszku świętym to jej komentarz był "zwariowałaś". No normalna to ona nie jest
  • Odpowiedz