Wpis z mikrobloga

@raizo777: O kurła, pamiętam pamiętam, miałem nawet swój serwer publiczny "Czarny-Lotos" się nazywał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szkoda, że nie zarchiwizowałem forum, były tam fajne wątki. A do dziś pamiętam jak mi niektórzy grozili, że mnie "dojadą" jak im unbana nie dam xD
  • Odpowiedz
@raizo777: jak można zarzucić taką nostalgią w środę rano. Niech Ci się cola wygazuje lub żeby zabrakło Twoich ulubionych topchipsów z biedronki (°°
  • Odpowiedz
@raizo777 w 2007 roku dogadałem się z moim dostawcą internetu, ja kupiłem komputer pod serwer, on dał końcówkę i uruchomiliśmy w miejskiej sieci 4 serwery, dwa Team Playe, dwa FFA, serwery nie były publiczne, można było wyłącznie podłączyć się będąc abonentem dostawcy, a i tak były pełne właściwie całą dobę. Zajebiste było to, że dostawca neta świadczył usługi w trzech sąsiednich miastach, więc na tych serwerach powstało mega dużo znajomości między
  • Odpowiedz
@raizo777: paaanie, ale nostalgłem. Ileż to godzin chłop spędził z kolegami w kafejce grając m.in. na cs_assault. Sesja w ce-esa, przerwa na jedzenie w sąsiadującej wietnamskiej knajpie i powrót do rozwałki. A w tygodniu dorabianie fuchami, żeby starczało na tak wystawne życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ach ta najmniej zbalansowana mapa w csie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@miodeksmrodek: nie było żadnych z-------h rankingów więc każdy się skupiał na fragowaniu i takie rzeczy jak egzekucje wejść to nie miały miejsca, poza tym w meczu na 16 czy 20 osób to i tak nie miało znaczenia.
  • Odpowiedz