Aktywne Wpisy
harrame +980
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji
źródło: obraz
Pobierz
Fennrir +192
Niektórzy chyba autentycznie mają jakąś ojkofobię żeby bronić Kaiser-Brücke. Wiem, to nie jest zmiana nazwy administracyjnej, a odtwarzanie napisu, tylko co z tego?
"Przecież tak wyglądał w oryginale, przywracamy historię" - PKiN w oryginale był imienia Stalina, też przywrócić napisy? Albo przykład wrocławski: wieża zegarowa Stadionu Olimpijskiego miała oryginalnie orła ze śmiesznym wiatraczkiem.
Owszem, ekstremalne przypadki, ale dowodzą że nie wszystko warto przywracać. Wilhelm II nie był Hitlerem/Stalinem, niemniej też ma sporo na sumieniu:
-kontynuował
"Przecież tak wyglądał w oryginale, przywracamy historię" - PKiN w oryginale był imienia Stalina, też przywrócić napisy? Albo przykład wrocławski: wieża zegarowa Stadionu Olimpijskiego miała oryginalnie orła ze śmiesznym wiatraczkiem.
Owszem, ekstremalne przypadki, ale dowodzą że nie wszystko warto przywracać. Wilhelm II nie był Hitlerem/Stalinem, niemniej też ma sporo na sumieniu:
-kontynuował
źródło: collage-1
Pobierz

#biedronka
źródło: temp_file1928200052887195546
PobierzParę lat temu na takie zarzuty wrzuciłem tutaj skład tych pączków i spytałem co konkretnie jest w nich takiego strasznego, nikt nie odpowiedział. Zwykłe p---------e, ze jak coś tanie to musi być niedobre, a wiadomo, że sens tych tanich pączków jest takich, że market na nich traci, ale zyskuje na tym, że ludzie przy okazji robią
@Karton_bez_szkla: ludzie jedzą syf przez cały rok, nie ruszają się i zesranie, że ktoś raz na rok zapcha kichę pączkami xD
Jeszcze drugie zesranie, że tanio = źle.
No skład nie jest dobry jak każde inne sklepowe paczki. Sprzedają to po kosztach albo nawet dokładają, bo wiedzą, że
Ja tam lubię te tanie bo to jedyna okazja. Później pączki możesz kupić tylko te lepsze zwłaszcza w piekarniach i raczej nimi się nie zapycham
Spoko, najlepsze jest to, że te paczki w piekarniach wcale nie mają jakiegoś super lepszego składu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kolarzino: taki mamy dobrobyt w kraju. A koniec końców i tak się kończy na wyliczaniu, pożyczaniu pieniędzy itd. ważne żeby w internecie pokazać jaki to ja fajny jestem.
Zdaję sobie sprawę, że te za 3 czy 5zł to taki sam syf bo przecież Janusz musi wycisnąć ile się da.
Wykopki: reee tanie pączki niejadalne z chemia xD
źródło: obraz
Pobierz@o__0: dziennie wdychasz najgorsze powietrze w Europie i widzisz problem w zjedzeniu przetworzonego pączka raz w roku?
A to ciekawe, może od sklepu zależy, w mojej biedrze zawsze na sztuki były, nawet pracowniczka czasem stała i pakowała do woreczków ¯\(ツ)/¯