Wpis z mikrobloga

@o__0:

cud to, że ktoś zatwierdził połowę tablicy Mendelejewa i sprzedaje to jako pączki

Parę lat temu na takie zarzuty wrzuciłem tutaj skład tych pączków i spytałem co konkretnie jest w nich takiego strasznego, nikt nie odpowiedział. Zwykłe p---------e, ze jak coś tanie to musi być niedobre, a wiadomo, że sens tych tanich pączków jest takich, że market na nich traci, ale zyskuje na tym, że ludzie przy okazji robią
  • Odpowiedz
na pewno nie gorsze od zupek chińskich, które to ludzie tutaj codziennie wrzucają jak jedzą i nikt nie ma z tym problemu.

@Karton_bez_szkla: ludzie jedzą syf przez cały rok, nie ruszają się i zesranie, że ktoś raz na rok zapcha kichę pączkami xD

Jeszcze drugie zesranie, że tanio = źle.
No skład nie jest dobry jak każde inne sklepowe paczki. Sprzedają to po kosztach albo nawet dokładają, bo wiedzą, że
  • Odpowiedz
@Pokojowa: zaczyna się że wykopki to nie jedzą chemii.

Ja tam lubię te tanie bo to jedyna okazja. Później pączki możesz kupić tylko te lepsze zwłaszcza w piekarniach i raczej nimi się nie zapycham
  • Odpowiedz
  • 12
@Zgrywajac_twardziela @Zgrywajac_twardziela

Parę lat temu na takie zarzuty wrzuciłem tutaj skład tych pączków i spytałem co konkretnie jest w nich takiego strasznego, nikt nie odpowiedział.

Spoko, najlepsze jest to, że te paczki w piekarniach wcale nie mają jakiegoś super lepszego składu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeszcze drugie zesranie, że tanio = źle.

@Kolarzino: taki mamy dobrobyt w kraju. A koniec końców i tak się kończy na wyliczaniu, pożyczaniu pieniędzy itd. ważne żeby w internecie pokazać jaki to ja fajny jestem.

Zdaję sobie sprawę, że te za 3 czy 5zł to taki sam syf bo przecież Janusz musi wycisnąć ile się da.
  • Odpowiedz
@Pokojowa: co roku ta sama bajka. Sklepy sprzedają te paczki tak tanio mając na nich ujemna marze, żeby przyciągnąć ludzi do kupna innych rzeczy przy okazji na których sobie odbija. Bo jak ludzie już przyjdą po paczki, to wezmą też co innego.
Wykopki: reee tanie pączki niejadalne z chemia xD
  • Odpowiedz
cud to, że ktoś zatwierdził połowę tablicy Mendelejewa i sprzedaje to jako pączki

@o__0: dziennie wdychasz najgorsze powietrze w Europie i widzisz problem w zjedzeniu przetworzonego pączka raz w roku?
  • Odpowiedz
@BigSW: Jeśli naprawdę wierzysz w to co napisałeś to lepiej się dowiedz jakie kwiatki znajdują w żywności magazyny konsumenckie podczas testów.
  • Odpowiedz
@Elec:

co prawda nie wiem co jest napisane na tej kartce natomiast jakby to powiedział Tadeusz Sznuk: nie wiem, choć się domyślam

A to ciekawe, może od sklepu zależy, w mojej biedrze zawsze na sztuki były, nawet pracowniczka czasem stała i pakowała do woreczków ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Pokojowa: u nas na tłusty czwartek sami smażymy wcale nie jest to trudne. Piekarnie odleciały z cenami pączków. Domowe też mają inny smak i są cieplutkie
  • Odpowiedz
@Pokojowa: Nie ogarniam ludzi, co to raz do roku jedzą pączki w tłusty czwartek i kupują te marketowe śmieci. Kupcie porządne pączki z piekarni/cukierni i zjedzcie coś porządnego. Aż taki problem kupić paczką za 5zł? Wydanie 50zł raz w roku na coś porządnego do zjedzenia to aż tak duży problem?
  • Odpowiedz