Aktywne Wpisy

Codon +9
#gielda mam dostępny kredyt 150k na RRSO 8% z Revoluta na rok. Rata lekko ponad 13k, łączny koszt kredytu ok 6.5k. Zastanawiam się, czy tego nie wziąć, zaparkować na KO 6% i co miesiąc ładować 25k w akcję USD i EUR, raczej bezpieczne Mag7, ASML, Siemens itd.
Wyliczenia wskazują, że realny koszt kredytu wyjdzie ok 2.5k, a będzie extra kasa do wrzucenia w relatywnie tanie spółki. Czy to serio wydaje
Wyliczenia wskazują, że realny koszt kredytu wyjdzie ok 2.5k, a będzie extra kasa do wrzucenia w relatywnie tanie spółki. Czy to serio wydaje

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szukam sposobu i informacji od ludzi, którzy mają pojęcie lub coś podpowiedzą.
Otrzymałem po długiej batalii spadek po rodziach, duży spadek w postaci gotówki. Nie mam pojęcia jak ją zainwestować, w co wrzucić tak aby zaraz te pieniądze nie zniknęły z konta. Mój dobry kolega, który jako jedyny wie że mam kasę radzi abym rzucił pracę. Nie chcę tego robić bo nie mam co robić w wolnym czasie a
Szukam sposobu i informacji od ludzi, którzy mają pojęcie lub coś podpowiedzą.
Otrzymałem po długiej batalii spadek po rodziach, duży spadek w postaci gotówki. Nie mam pojęcia jak ją zainwestować, w co wrzucić tak aby zaraz te pieniądze nie zniknęły z konta. Mój dobry kolega, który jako jedyny wie że mam kasę radzi abym rzucił pracę. Nie chcę tego robić bo nie mam co robić w wolnym czasie a
#biedronka
źródło: temp_file1928200052887195546
Pobierzźródło: temp_file1354695472757498305
Pobierzźródło: temp_file5837376615924448918
Pobierz@o__0: cud że myślisz że ktoś za 39 groszy bawił się w konserwanty i wspomagacze smaku xD To jest tak tanie że tam nawet dodatkowej chemii się nie oplaca pakować xD
źródło: cabc6059-4908-4abd-844b-aa09c01844a9
Pobierz