Aktywne Wpisy
Dopiero dziΕ udaΕo siΔ spotkaΔ u notariusza ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnΔ
Δ na dudka poΕrednika nieruchomoΕci
W skrΓ³cie:
- znaleΕΊliΕmy ogΕoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy siΔ na spotkanie
- na oglΔ daniu mieszkania sΔ wΕaΕciciele i poΕrednik (ktΓ³ry nie przedstawia siΔ i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni pΓ³ΕΊniej z wΕaΕcicielami (i poΕrednikiem stojΔ cym
W skrΓ³cie:
- znaleΕΊliΕmy ogΕoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy siΔ na spotkanie
- na oglΔ daniu mieszkania sΔ wΕaΕciciele i poΕrednik (ktΓ³ry nie przedstawia siΔ i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni pΓ³ΕΊniej z wΕaΕcicielami (i poΕrednikiem stojΔ cym
ΕΊrΓ³dΕo: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
PobierzMieszkaΕem z kolegΔ
w dwupokojowym mieszkaniu, rok temu siΔ wyprowadziΕem na swoje, kolega zostaΕ. W ciΔ
gu roku kolega z 1500 musi teraz pΕaciΔ 1900.
Ostatnio wynajmujΔ cy podniΓ³sΕ czynsz w ciΔ gu trwania wynajmu, tak po prostu xd
Kolega w zwiΔ zku z tym teΕΌ siΔ wyprowadza i tutaj moje pytanie. Pan oczywiΕcie nie ma zgΕoszonego wynajmu w urzΔdzie. Ja mu pΕaciΕem na konto, a od mojej wyprowadzki zaΕΌyczyΕ sobie kasΔ na wynajem do rΔki.
Ostatnio wynajmujΔ cy podniΓ³sΕ czynsz w ciΔ gu trwania wynajmu, tak po prostu xd
Kolega w zwiΔ zku z tym teΕΌ siΔ wyprowadza i tutaj moje pytanie. Pan oczywiΕcie nie ma zgΕoszonego wynajmu w urzΔdzie. Ja mu pΕaciΕem na konto, a od mojej wyprowadzki zaΕΌyczyΕ sobie kasΔ na wynajem do rΔki.

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link