Wpis z mikrobloga

Chłop był na #szybkierandki #speeddating i się załamał poziomem uczestniczek. Poza 2 #rozowepaski wszystkie doświadczyły już zderzenia ze ścianą. Taka z nich energia zła promieniowała, że aż dostalem doła.

- czego tu szukasz - pyta niewiasta ładna, choć po ścianie
- niczego, trenuję sobie rozmowę z kobietami, ale kto wie, może jakąś poznam - odpowiedziałem
- TO MARNUJESZ MÓJ CZAS, MOJE 5 MINUT!

Albo słucham jak to 37 baba z dzieckiem narzeka na chłopów, że chlopy 40+ to są dla niej za starzy, że to dziadki.

Albo widzę ten ból w oczach, ten smutek jak powiedziałem coś w stylu, że tutaj to nie jest naturalne miejsce na poznawanie ludzi, powinna się ładnie ubrać, wyjść gdzieś i by ją podrywali. Otchłań bólu w ich oczach na prawdę była przejmująca, aż złapałem doła.

2 były młode:
1. Baba w męskiej energii, zdecydowana strasznie, żadnej delikatności, ciepła, chwali mi się jaką to karierę dyrektora zrobiła. Po co takiej babie chłop w ogóle.
2. Ta była normalna, zgrabniutka, ładna, młoda, fajna, ale dali mi ją na koniec, gdzie byłem już tak zryty poprzednimi, że nie umiałem i nawet mi się nie chciało już z nią gadać.

#redpill #randki
frenm - Chłop był na #szybkierandki #speeddating i się załamał poziomem uczestniczek....

źródło: +_d8490069b9d10c3f69db04ad58011cb2

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Albo widzę ten ból w oczach, ten smutek jak powiedziałem coś w stylu, że tutaj to nie jest naturalne miejsce na poznawanie ludzi, powinna się ładnie ubrać, wyjść gdzieś i by ją podrywali.

@frenm: Ty to szarmancki jesteś chuop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@uefaman: Moim zdaniem naturalniej wychodzi to gdziekolwiek indziej, gdzie nie jest to event stricte na poznawanie ludzi, szczególnie event na poznawanie ludzi w celach matrymonialnych. Chociaż nie wiem, czemu mnie pytasz, nie ja akurat krytykuję szybkie randki.
  • Odpowiedz
- niczego, trenuję sobie rozmowę z kobietami, ale kto wie, może jakąś poznam - odpowiedziałem

@frenm: Chłop 30+ mówi, że "trenuje rozmowę z kobietami". To nie brzmi dobrze. 😩
  • Odpowiedz
niczego, trenuję sobie rozmowę z kobietami

powinna się ładnie ubrać, wyjść gdzieś i by ją podrywali

@frenm: jak rzucasz takie teksty to nic dziwnego że postujesz tutaj smutne żaby
  • Odpowiedz
lepiej powiedzieć se, że tu żony szukam bo mam za brzydki ryj na tindera? xD

@frenm: Nie będe Ci dawał więcej rad ale skoro przy obecnych tekstach i zachowaniu Ci nie idzie to moze warto się nad tym zastanowić.
  • Odpowiedz
@frenm: Byłem kiedyś na randkach w młodszych kategoriach i było całkiem ciekawie. Dzisiaj randki osób do 38 roku życia, było smutno. Prawie połowa pań to były samotne matki, kilka pań pod 40tkę - zmęczone życiem i zblazowane, dwie najmłodsze dziewczyny nieatrakcyjne. Chłopy: połowa to nijakie przeciętniaki (w tym ja), druga połowa wyglądała na informatyków-przegrywów-wykopków. Już rozumiem, czemu mamy tak niską dzietność. Nikt nikomu się nie spodoba.
  • Odpowiedz
  • 1
@zlo1991: ja bylem w wawie 30-40 wczoraj to tak o:
- 1 ładna, ale korpo bitch i drętwa rozmowa, dużo ładuje w dbanie o wygląd i ubiór
- 1 ładna ale stewardessa
- 1 nawet ładna, ale jakas dziwna, macha rękami, mimika przesadzona ekspresja
- 1 p------a (tatuaże, gada cały czas, o a-----l wypytuje pewnie DDA)
-
  • Odpowiedz
@frenm: ile masz lat, dałeś komuś Tak?

Po randkach z dziewczynami ( sorry - Paniami xD ) +30 jestem ultra zdemotywowany, z młodszymi była chociaż nadzieja i kontakty/ prywatne randki po spotkaniu, a tutaj nikt nie ma ochoty na to xD
  • Odpowiedz