Aktywne Wpisy

mirko_anonim +26
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

wscieklykabanos +678
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz

#napierala w jednym z swoich najnowszych filmów powiedział, że USA ledwo by wygrały z Chinami xd. Czyli realnie zaprzeczył temu co mówił do tej pory przez ostatnie lata i na czym bazował jego kanał. Można się rozejść. Niemniej jednak still chciałbym debatę napierały i buzzwordziaka.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Rura by zmiękła, jak zawsze zresztą. Tu łap jego "ostre" starcie z komunistą. Najbardziej mnie rozczuliło, jak na koniec Michał wziął go pod włos i Piotrula musiał coś miłego powiedzieć o... Stalinie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://www.youtube.com/watch?v=4ACgMJRukj8