Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +7
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

borzu jakie to by było cudowne gdyby Europa w końcu dorosła do tego by być supermocarstwem. Takim które szybko wyprzedzi USA i odjedzie BRICSom
Produkcja własnych CPU i GPU? A jak USA będzie się stawiała to sankcje i ograniczony dostęp do technologii ASML?
A czemu USA kupuje surowce za granicą skoro ma swoje?
To po prostu oszczędność własnych zasobów. Lepiej teraz kupić od Arabów za bezcen, a jak za 20 lat im się skończy i będzie 100x droższe, to mieć swoje. Arabowie nie myślą długoterminowo, ale czego się po nich spodziewać.
Wybór jest prosty albo Europa będą rządzić ogarnięci centroprawicowcy I wolnościowcy albo
nie bądź wioskowym głupkiem
źródło: 33vjsz
Pobierz