Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +7
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

Nigdy nie rozumiałem takiego podejścia, że jak ktoś się wybił w przemyśle rozrywkowym to musi być idiotą albo jest niepoważny. Przecież to praca jak każda inna. Nie wyklucza to wykształcenia, obycia, oczytania, znajomości polityki, prawa czy finansów.
Zresztą jak ktoś prześledził drogę życiową Hołowni poza "Mam
źródło: f75204d7206988-948-568-15-7-3168-1900
PobierzNawet jeżeli to by była prawda, to nie jest to żadna obelga, bo telewizyjny pajac i tak jest poważniejszy od przeciętnego polityka
Oczywiście, że tak jest, a konferaci mogą zesrać się że złości jedynie i udawać, że tego nie widzą.