Wpis z mikrobloga

@Mariusz1488: To też ale ja 2018 cenię najbardziej za to że też tołdi wtedy rozkręcił własny spin off. Ale 2017 jest też niczego sobie. Mocno nostalgiczny. A 2019 to była taka cisza przed burzą. Na równi dla mnie z 2018.
  • Odpowiedz
@testocore: Trudne się wylosowało. Jak dla mnie wszystkie lata przed 2020 były równie śmieszne. W 2020 już tylko ciągłe wyzywanie się i otwieranie paczek, a potem jak Konon zaczął chorować i gnić to wiadomo.
  • Odpowiedz
@testocore 2019 to był peak uniwersum. Jan łoś, grille, potężny konon, major zazdrosny o łosia, pierwsze nagranie majora w lesie i sezon na nitro Safari, ostatni rok wolności przed sławkową niewolą mieszkańców domku drewnianego. Zaraz po nim 2018 i 2017 rok jako 2 i 3 miejsce na podium
  • Odpowiedz
@Creyshi @Boboli_Hills_90_207_i_tu_tego 2019 to rok przede wszystkim rozgałęzienia na Szkolnej. Oprócz Ksieka i Majora były - Ostatni dobry i przede wszystkim pijany rok Mexicana, Fiodor był redaktorem, spin offy Szkolnej dopiero się zaczynały lub również miały się niczego sobie. Pojawiły się Łosie, udzielać się zaczął również Barney. Rok w którym zapoczątkowane zostało wiele barwnych historii do dziś trwających.
  • Odpowiedz