Wpis z mikrobloga

Muszę się pochwalić, bo mnie rozerwie. Otóż od dziś mogę śmiało powiedzieć, że mam w motocyklu więcej garów, niż większość aut spotykanych na ulicach. Jeszcze nie jeździłem, bo dopiero dzisiaj dostałem go pod dom, ale kolega, który go dla mnie szukał, uznał, że wszystko z nim OK. Pogoda się poprawia, więc myślę, że w ciągu tygodnia uda mi się sprzęta przewietrzyć.
Na razie i tak wymaga pewnego dopieszczenia, bo oczywiście to nie jest nówka z salonu, ale jak się tylko zrobi ciepło, to kilometry będą kręcone dość często.

#motoryzacja #motocykle #chwalesie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kasztan00: szerokości, kupno nowego motocykla (w sensie nie mówię o salonowym, nowego w znaczeniu dla osoby kupującej) to uczucie, jak w dzieciństwie gdy dostałeś wymarzoną zabawkę, frajda której nie da się wyrazić słowami. A jazda potem jest jeszcze lepsza
  • Odpowiedz
@kasztan00 Kawa była moim drugim strzałem, ale to dlatego że nie znam więcej 6-cylindrowych motocykli xd
Ta Honda ostatnio zaczęła mi chodzić po głowie, dlatego o niej pierwszej pomyślałem ;p Tak czy siak zazdro. Mega fajny i unikalny sprzęt :D
  • Odpowiedz
  • 2
@Mododzyglizda: @GdzieJestInternet

Na CBX przejechałem się na jesieni, dlatego zaczęło mi to chodzić po głowie. Gość, który wypożyczył mi Hondę, miał też Kawę w garażu (tylko inny model, Voyager, czy coś, ale też z 6 garami). Tyle, że rozgrzebaną i nie dało się przejechać. Ale twierdził, że Honda jest ogólnie lepszym moto (jak to Honda), to jednak Kawa jest ciekawsza, bo bardziej narowista i daje lepsze wrażenia - Hondą
kasztan00 - @Mododzyglizda: @GdzieJestInternet 

Na CBX przejechałem się na jesieni, ...

źródło: 3Zrranx9hE6InXWazS1jQV7b0LBY83t8

Pobierz
  • Odpowiedz