Aktywne Wpisy

klefonafide +2
Jutro wpada do mnie kumpel na kawę.
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta

Ej wykopki motocyklowe..
Chce sobie kupić motocykl. Jeździłem kiedyś (z 5-7 lat temu) trochę na moto, zrobiłem prawko, jeździłem na Yamaha mt125, mt07… jakimś KTM… i chciałbym trochę wrócić i mieć jakąś zabawkę w garażu, do spokojnego pojeżdżenia czasem po górach. Myślicie że dobrym pomysłem jest kupienie mt07 czy może mt125…? Podobają mi się Yamahy - chyba nie chcę innego moto. Jeździło mi się zajebiście na mt07- ale po takim czasie może
Chce sobie kupić motocykl. Jeździłem kiedyś (z 5-7 lat temu) trochę na moto, zrobiłem prawko, jeździłem na Yamaha mt125, mt07… jakimś KTM… i chciałbym trochę wrócić i mieć jakąś zabawkę w garażu, do spokojnego pojeżdżenia czasem po górach. Myślicie że dobrym pomysłem jest kupienie mt07 czy może mt125…? Podobają mi się Yamahy - chyba nie chcę innego moto. Jeździło mi się zajebiście na mt07- ale po takim czasie może
Ja to chyba jak mnie naćpali w karetce fentanylem a później w szpitalu oksykodonem xD
przepraszam xD
może za dzieciaka coś,
ale nie pamiętam, a tak to jest raczej wszystko takie płaskie, nic się wyraźnie u mnie nie wybija, na tyle, żebym miał po tym trwały ślad w pamięci
2-3 tyg temu, po 25 latach probowania nauczenia sie grania(uczylem sie ale nie wychodzilo mi tak jak powinno, trenowalem naprawde ciezko, bylem u nauczycieli ale zadnej nie widzial problemu) wiec odkrylem jak sie powinno trenowac prawidlowo uczyc z metronomem. I okazalo sie ze nigdy nie nauczylem sie grac polnut. Wiec jak nauczylem sie, to okazalo sie ze gram fantastycznie, jak z utworu...
a