Czy da sie ekiem grac bez myszki gajmingowej? Bo ja swoim palkiem wszystkie akcje jak manasy ava czy sany mam na action barach i tak sie nauczylem grac ze myszki uzywam tylko do zbierania loota xD. Ekiem bym pogral ale ta ilosc hotow chyba jednak by mnie przerastala #tibia
@WscieklyIRozjuszonyManlet myszka ułatwia grę przy lootowaniu, rzucaniu bomb i m walli. Ale jak się przestawiałem i miałem nie zdejmować ręki z klawiatury (cześć hotów była przy wsadzie, część przy jkl) to jakbym miał puścić kierownicę na autostradzie. XD
@WhiteRower: Ja to muszę mieć ciagle palce na WASD, do tego V picie manas (nonstop spam u EKa niestety), potem jeden z palcow lata na R + T, crtl przy roznych skillach no i jednak bez tych klawiszy na myszce byłoby ciezko XD
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Nie da się
@Kinilla da się tak? :o
JA bym nie mógł :D
Ja to muszę mieć ciagle palce na WASD, do tego V picie manas (nonstop spam u EKa niestety), potem jeden z palcow lata na R + T, crtl przy roznych skillach no i jednak bez tych klawiszy na myszce byłoby ciezko XD