Aktywne Wpisy

kt13 +56
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

splinter96 +35
Włodzimierz Biały xD
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000029476
Pobierz

[REKRUTACJA DO PROJEKTU]
Szukam osób do teamu przy tworzeniu nowoczesnej platformy esportowej związanej z CS2!
Projekt jest ambitny i dobrze przemyślany – mam za sobą pierwszy etap budowania społeczności oraz szczegółowy plan rozwoju platformy, która będzie oparta na Ruby i Pythonie. Planuję wprowadzić kilka nowatorskich funkcji, jakich jeszcze nie ma na rynku.
Kogo szukam?
🔹 Osób technicznych – programistów, inżynierów oprogramowania, devopsów.
🔹 Zaangażowanych i niebojących się pisać ani czytać – platforma będzie posiadać rozbudowane forum internetowe.
🔹 Pasjonatów esportu i CS2, którzy chcą tworzyć coś wyjątkowego.
Co oferuję?
➡️ Udziały w projekcie – każdy z zespołu będzie miał realny wpływ na rozwój i sukces platformy.
➡️ Możliwość pracy w zespole pełnym pasji i zaangażowania.
➡️ Realizacja innowacyjnych pomysłów w dynamicznie rozwijającej się branży esportowej.
Jeśli jesteś zainteresowany lub masz pytania, pisz w komentarzu albo na priv!
Dołącz do nas i twórz przyszłość esportu!
@Lemon420: pisz od razu, że szukasz frajerów, którzy zrobią ci to za darmo xD
@Lemon420: Moze troche wiecej o architekturze/infrastrukturze?