Aktywne Wpisy

MonazoPL +113
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +17
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

[REKRUTACJA DO PROJEKTU]
Szukam osób do teamu przy tworzeniu nowoczesnej platformy esportowej związanej z CS2!
Projekt jest ambitny i dobrze przemyślany – mam za sobą pierwszy etap budowania społeczności oraz szczegółowy plan rozwoju platformy, która będzie oparta na Ruby i Pythonie. Planuję wprowadzić kilka nowatorskich funkcji, jakich jeszcze nie ma na rynku.
Kogo szukam?
🔹 Osób technicznych – programistów, inżynierów oprogramowania, devopsów.
🔹 Zaangażowanych i niebojących się pisać ani czytać – platforma będzie posiadać rozbudowane forum internetowe.
🔹 Pasjonatów esportu i CS2, którzy chcą tworzyć coś wyjątkowego.
Co oferuję?
➡️ Udziały w projekcie – każdy z zespołu będzie miał realny wpływ na rozwój i sukces platformy.
➡️ Możliwość pracy w zespole pełnym pasji i zaangażowania.
➡️ Realizacja innowacyjnych pomysłów w dynamicznie rozwijającej się branży esportowej.
Jeśli jesteś zainteresowany lub masz pytania, pisz w komentarzu albo na priv!
Dołącz do nas i twórz przyszłość esportu!
@Lemon420: pisz od razu, że szukasz frajerów, którzy zrobią ci to za darmo xD
@Lemon420: Moze troche wiecej o architekturze/infrastrukturze?