Wpis z mikrobloga

@Alltair: ich historii nie znam. Ale że swojej perspektywy itp. to jestem szczęśliwy, że nie zmarnowałem życia i komuś i sobie wiązać się na stałe w wieku 18 czy 20 lat. I kompletnie nie neguje, że są szczęśliwe pary na całe życie w tym wieku. Ja wiem, że bym i sobie o komuś zmarnował czas.
  • Odpowiedz
@Alltair kurde szczerze? Oni w ogóle do siebie nie pasowali. Ta dziewczyna mega ładna, wesoła, inteligentna. On to jakiś dziwoląg filozof, przy pierwszym filmiku parę lat temu mi się to rzuciło w oczy
  • Odpowiedz
@Alltair jest bardzo specyficzny. Oglądałem go, bo kupowałem przyczepy. Pamiętam jak z rok temu włączyliśmy film i był tak irytujący. Byli w podróży i miał pretensje do całego świata, że w miejscu TURYSTYCZNYM byli TURYŚCI, w tym on XD
  • Odpowiedz
@Alltair: kapitan ma malutkie zasięgi, 20k-30k wyświetleń. kamil kiki wywala siano z stodoły i cyk 150 tysięcy widzów ogląda z zapartym tchem. Po za tym Kapitan leniwy jest i nagrywa raz na miesiąc a kiki wali co drugi dzień stąd szeroka publika, aczkolwiek kiedyś każdy odcinek było 300 k...
  • Odpowiedz
@dudowizna: Kapitan czerpie dochody z budowy kamperów. Kanał od jakiegoś czasu zaczął traktować chyba jako "dodatek". W sumie to jak kiedyś oglądałem jeszcze jak podróżowali to zawsze to on był tym "głównym" a żona jakoś tak wolała unikać - dokładnie jak u kikiego ;)
  • Odpowiedz
kiki wywala siano z stodoły i cyk 150 tysięcy widzów ogląda z zapartym tchem. Po za tym Kapitan leniwy jest i nagrywa raz na miesiąc a kiki wali co drugi dzień stąd szeroka publika, aczkolwiek kiedyś każdy odcinek było 300 k...

@dudowizna: tyle ze kapitan zdolnosci ma niewiele wieksze jak Jasiu, wystarczy spojrzec jak budowal swojego kampera( ͡° ͜ʖ ͡°) pewnie troche sie poduczyl, ale to
  • Odpowiedz
@Alltair: jak ktoś brał ślub kościelny i jest prawdziwym mężczyzną, to nie od*la maniany, przypomnę:

"Ja … biorę Ciebie… za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz to, że Cię nie opuszczę aż do śmierci."

Jak mężczyzna tak wypowiedzianej przysięgi, wypowiedzianej przed żoną, przed gośćmi w kościele, a przede wszystkim przed Bogiem nie potrawy dotrzymać, to nikt nie powinien go traktować poważnie.
  • Odpowiedz
@Alltair: (ogólnie na temat związków) Instytucja małżeństwa to miała jeszcze sens w połowie XX wieku, teraz mamy inne czasy. Samotna kobieta z dzieckiem, to nie hańba - a patrząc ile statystycznie i procentowo czasu w wychowanie dzieci poświęca kobieta vs. mężczyzna to wychodzi na to, że dzieci rozwodników mają czasowo podobny kontakt ze swoimi ojcami, co takie same wiekowo dzieciaki wychowywane w kompletnej rodzinie.

A co do rozwodów, ludzie się
  • Odpowiedz