Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: grubo. Ludzie się ładują w związki z kimś kto ich nie chce a potem się dziwią, że nie są szanowani i ciągle jest cos nie tak.
A ta "terapia" raz na 3 miesiące, to chyba leczenie u psychiatry a nie faktycznie sesja terapeutyczna. Dwa rózne światy.
Ona Ciebie nie chce, Ty jej nie ufasz, ale zrobiliście sobie dziecko xD
Powodzenia.
  • Odpowiedz
Czemu od razu zdrada?
No ale fakt, gdybym ja był na jego miejscu to bym pomyślał, że żona w ogóle mnie nie szanuje, nie mówiąc już o miłości.
Wzięła sobie chłopa z braku laku, bo koleżanki już mają, dziecko tak samo, nie chciała zostać w tyle i sobie jesteście razem.
Boję się takiego życia bardziej niż samotności.

W tym przypadku ja bym zrobił hit the gym, ponowny lookmax i przypadkowe spotkania z koleżankami, która chciała iść
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zawsze mnie fascynują takie wpisy. Tym bardziej, że dwóch kumpli jest w takich sytuacjach. Mnie nawet posiadanie dzieci przed niczym by nie powstrzymało i po pierwszym manifeście kobiety, że jestem nikim, zakończyłbym związek. Uprzedzając bezbeków: nie byłby to objaw silnej psychiki. Ktoś silny mógłby się zastanawiać, czy ona naprawdę tak uważa, mógłby próbować jakichś terapii dla par. Ale nie ja.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ile razy można to pisać, uderz pięścią w stół i zacznij o siebie dbać, odstaw wszystkie tabletki, nowe ciuchy i perfumy i najtrudniejsze: stwórz kilka drobnych sugestii że inna kobieta jest tobą zainteresowania, ktoś z pracy, dawna znajoma że szkoły. U twojej samicy odpali to zwoje mózgowe i uzna ciebie za wartościowego mężczyznę. Jak nie podziała i to ona się puści - trudno, tak musi być
  • Odpowiedz
@macvir: xd pdk lol( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie czytałem tego baita, ale coś tam jest o dzieciach. Jak zaczniesz dbać o siebie w związku/ małżeństwie mając dzieci i przez to zaniedbasz dzieci, dom i żonę? Idealna rada.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
nieustępliwa-przeciwniczka-82: Jak na moje oko to jesteś miękka faja i tyle. To co sprawia że facet w naszych oczach jest atrakcyjny, męski, że go potrzebujemy, to siła i pewność siebie. Kobita ewidentnie jest rozczarowana Tobą i traktuje Cię pogardliwie, a Ty zamiast wyhodować sobie jaja i silny charakter to się frustrujesz, żebrzesz o bliskość jak ostatni frajer (momentalny turn off dla kobiety), i się skarżysz facetowi jej najlepszej psiapsi XD No
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
elastyczny-teoretyk-28: @DeltaFosBeta:

Ile ty masz lat że takie rzeczy piszesz? Nie rozumiesz że są ludzie o różnych siłach charakteru? wychowani w różnych warunkach, na różnych podłożach i tak jak u faceta będzie np. jedna myśl przez całe życie taka sama, to u kobiety będzie ona zmienna pod wpływem czynników, u facetów działa to w mniejszym procencie ale teraz też jest takich rzeczy mnóstwo, najlepiej to widać po ilości samounicestwień,
  • Odpowiedz