Wpis z mikrobloga

Zrobiłem sobie prezent na walentynki i kupiłem bilet w jedną stronę do #tajlandia . Plan jest taki że tam posiedzę 3 miesiące, potem 3 miesiące #malezja potem 3 miesiące #tajwan a na koniec miesiąc na #srilanka. To jest plan maxiumum 10miesięcy w #podroze na razie tylko pierwszy przystanek jest pewny a reszta zobaczymy. Jeśli wszystko sie potwierdzi i każdy z punktów się urzeczywistni to faktycznie tak będzie jak nie to może wrócę po 3 miesiącach. PRZYGODA.
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FrancisKonois: Nie, nie byłem. Dzień wcześniej miałem lot do Polski o 20.20 (przez Dohę), a na drugi dzień do południa było trzęsienie ziemi. Nie doświadczyłem tego, choć mogło by być fajnie ;) , bo w Bangkoku ostatnie trzy dni spędziłem w hotelu na 12 piętrze . Generalnie jak wiesz z mediów ofiar nie było (oprócz ofiar na budowie wieżowca) , natomiast chaos w mieście był, i mógłbym mieć wtedy problemy
  • Odpowiedz
  • 1
@In_thrust_we_trust w Amsterdamie mam chyba właśnie 1,5 h ale oba loty z klm to poczekają a w Oslo mam 4godziny i lecę norse to jakaś budżetowa linia. Za podróż w jedną stronę dałem 1100 pln ale gdybym kupił tydzień później to dałoby się jeszcze taniej ale i tak spoko cena. Jedyny minus to brak jedzenia ale zrobię sobie kanapki i git.
  • Odpowiedz