Aktywne Wpisy

123_ +198
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

źródło: 9ka7tb
PobierzPamiętam jak mi ktoś tłumaczył że nie ma i nie będzie kryzysu bo do niego to piszą na linkedinie.
No cóż, przyjdzie Ahmed czy inny Rajesh jak polak nie chce ¯\(ツ)/¯
@GladysDelKarmen: Flagę jakąś dajecie przy ogłoszeniach? Np. żółto-niebieską?
@GladysDelKarmen: koniec kryzysu bo firma mireczka ma 50 ofert!!!!1111
co prawda pewnie płacą 15k brutto na UoP i dlatego nikogo sensownego nie mogą znaleźć, ale to koniec kryzysu bo jest 50 ofert!!!111
@some_ONE: Za każdym je...ym razem: "u mnie w firmie klikadziesiąt ofert od zaraz, bardzo atrakcyjne wynagrodzenie - i nie ma chętnych, że z Bangladeszu relokujemy, bo nikogo nie idzie znaleźć".
15k to jest niezła oferta nawet
@GladysDelKarmen: Wyślij na priv oferty, to odwołam swój wpis.