Aktywne Wpisy

kukold +193
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

SystemHalted2_0 +167
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: image
PobierzJaki jest sens wsadzania do pierdla pisowcow jak ich pisowiec z niego wyciaga?
to po co dalej króliczka gonią?
@bad_sin: No wlasnie nie gonia bo widza ze to nie ma sensu.
Wrocmy do tematu jak/jesli zmieni sie prezydent.
Bo jesli prezydentem zostanie ten co pisowcow z pierdla wyciagal nie bedzie a dalej nie bedzie rozliczen to przyznam Ci racje.
Taki, że jest show dla tuz intelektu pokroju @gorzki99. Oczywiście show polega generalnie na obnażaniu totalnego przytrzymania parlamentarzystów pokroju Zembaczyńskiego, czy innych Szczerb, ale wykopków cieszy sam fakt istnienia igrzysk, bo niewiele zeń i tak rozumieją.
@jan-banas:
BTW przypominam ze komisja (jakakolwiek) nie ustala kary. Kare ustala sad. A potem ta kare moze anulowac prezydent. Wiec o czym my tu rozmaiamy?
Poki dlugopis jest prezydentem poty wypusci kazdego.
Przypomnijmy, że taki Kamiński przed '89 trudnił się głównie irytowaniem komuchów, a po '89, ściganiem przestępców. Przypomnijmy, że wraz z Wąsikiem zostali ułaskawienie zgodnie z konstytucyjnymi prerogatywami ułaskawieni już w 2015 roku, ale Tusk potrzebował igrzysk dla gawiedzi, a że rozwalało się przy tym system prawny to tam mały koszt, biorąc pod uwagę, że Polska w jego oczach to nie jest coś, czym
@eduardo-garcia: To przypomnij mi (bo jakos zapomnialem) jak mozna ulaskawic niewinnego?
Dajesz miras. przypomnij
źródło: 1000005699
Pobierzjest wina - jest kara. Prawo laski anuluje kare (nie wine)
Ale zeby byla wina to kots musi byc winny. A wine orzeka sad. PRAWOMOCNYM WYROKIEM. Wyrok pierwszej instancji nie oznacza winy dopoki sie nie uprawomocni. TYLE W TEMACIE.
Nie
@gorzki99: ale uwolnił ich z wyroku za sprawę z 2007 roku, teraz trzeba ich dojeżdżać bo na prawomocne wyroki poczekamy 7-8 lat i może na końcówkę drugiej kadencji Trzaska się wyrobi sądownictwo z prawomocnymi wyrokami.
Nie ma najmniejszego sensu ich teraz dojezdzac. Bo dlugopis ich wypusci. Poczekajmy. Jak wspomnialem wyzej - jesli po wyborach zmieni sie prezydent to bede pierwszym ktory bedzia punktowal za nierozliczanie. Poki co jednak to nie ma sensu.
Komentarz usunięty przez autora