Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@knurknurewiczpierwszy: Ma problemy z ego ewidentnie, tyko u niego przez skalę odrealnienia jest to aż zabawne - przynajmniej dla mnie. Nie szcza po klatkach, nie gania dzieci, nie grozi niszczeniem "ich wszystkich". Nieszkodliwy dla otoczenia mitomam. Agresję wyladuje w paru komentarzach z bluzgami i znika z tagu na parę tygodni.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Nie do końca nieszkodliwy. On ma jakieś związki z tym "informatykiem" majora, który dalej zarabia na jego kanale. Intelektualnie ten sam poziom. Ja mam nawet podejrzenie, że to może być ta sama osoba. Dużo czerwonych flag. Pisał, że się znają (chyba ze szkoły) i miał tam moderatora. Poziom odklejenia i sposób wypowiedzi taki sam. Jak się wszystko posypało, to zaczął się z tego idiotycznie tłumaczyć, że nawet nie wiedział,
  • Odpowiedz
@knurknurewiczpierwszy: Aaa widzisz, to o tym nie wiedziałem. No ale to jest w zgodzie ze starą zasadą, że nikt normalny się nie angażował w US17 w realu, a Ci nieliczni normalni, którzy w porę nie odbili, szybko plywali w szambie. Z tych normalnych, co się w porę ogarnęli, to tylko mi przychodzi do głowy Podjeżdżano TV. Nietypowa sytuacja.
  • Odpowiedz
@knurknurewiczpierwszy: Może nie tyle grozić, co stosować presję, by dołączył aktywnie do jego krucjaty u jego boku (pod jego przywództwem rzecz jasna). To był okres, gdy Grajewiak niezłej korby dostał i wojował ze wszystkimi, od każdego holdu oczekiwał (King, Obszar tec.). Chłop wyczuł, co się święci, z kim ma do czynienia i odbił od syfu, wygrał życie.
  • Odpowiedz