Aktywne Wpisy

tojapaweu +182
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
anoysath +282
źródło: temp_file4487237998978243927
Pobierz

![[EN] Wywiad USA twierdzi ze Iran nie byl blisko stworzenia broni jadrowej.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ef139774283de6883be8e03a0108ecfa05a84c49b33ca3212e9a4a3821a84408,q80.jpg)

nie udalo sie zaborcom, nie udalo sie niemcom za hitlera, nie udalo sie komuchom. udalo sie nas zniszczyc politykom pis-ko-psl do spolki z lobby bankowo-deweloperskim.
#nieruchomosci
Singiel który chce wziąć kredyt na mieszkanie w top5 od dewelopera. Jak sobie baby tak czy inaczej ogarnąć nie potrafił to czy będzie jeździł porsche czy mieszkał na ostatnim piętrze w Sky rowerze czy w willi z basenem to i tak dzieci z tego nie będzie
Zresztą wykopki cmon mówicie że p0lki
@askey: Możesz o nich mówić co chcesz ale to akurat moim zdaniem był najlepszy rząd w historii Polski. Faktycznie merytokratyczne metody doboru, trudne i niepopularne projekty (powszechne szkolnictwo, wysoka mobilność społeczna i przełamanie feudalnych zależności, elektryfikacja, wodociągi, centralne ogrzewanie, odgórne planowanie przestrzenne, elektrownia jądrowa, zaczęli projekt budowy elektrowni wodnych kaskady dolnej Wisły ale mieli na tyle rigczu żeby zrozumieć że to błąd i odwołali go (Włocławek
@PfefferWerfer: obstawiam że drogi udały się tylko dlatego żeby zagraniczne korporacje i montownie miały szybkie dostawy i wysyłki towaru coby mogli na tym zarabiać grubą pengę. Nam dostało się mimochodem. Ewentualnie ruskie kolumny wykorzystają te drogi do rajdów w głąb kraju żeby zdobyć jak najwięcej terenów bo powiedzmy sobie szczerze: kto tu k---a będzie czegokolwiek bronił ( ͡° ͜
@Dawul: A dobrze, dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dawul: a cos merytorycznie?
Niskie zarobki powodowały, ze praktycznie nikt bez kombinowania nie mogl sie utrzymac, wiec na porzadku dziennym bylo kombinowanie i rokzradanie fabryk, w ktorych ludzie pracowali albo też udawali, ze pracuja. To jak przedsiebiorstwa panstwowe byly zarządzane zostalo bardzo dobrze zweryfikowane po 1989 r., gdzie praktycznie zadna fabryka nie utrzymala sie na wolnym rynku bez masowych zwolnien i zmian wlascicielskich.
Te merytokratyczne zasady doboru, to tez jest
Centralne planowanie, nie efektywna gospodarka, braki podstawowych produktów, puste półki w sklepach, średnia pensja koło 1 dolara dziennie...
No faktycznie, mistrzowie merytokracji.
Bananowa młodzież, k---a mać.
@gophffer: Ale porównuj to do tego co było wcześniej czyli II RP z brakiem szkolnictwa powszechnego, wieśniakami chodzącymi na bosaka i umierających z głodu na przednówku xD
No ale hehe pokolenie