Aktywne Wpisy

turbo7 +123
Hot dog za 16 zł, ale s-----l pyszny był
źródło: 20251212_142545
Pobierz
nicspecjalnego +287
Ktoś powinien wreszcie wziąć się za konkursy organizowane dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, zanim dojdzie do prawdziwego nieszczęścia.
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i

Wie ktoś może czy dostępne jest API ze zleceniami oczekującymi na GPW? (Nie chodzi mi o tranzakcje dokonane)
Jest jakaś alternatywa dla płacenia grubych hajsów GPW lub webscrapowania maklerów?
Ciężko z tym za free, tym bardziej o API. Za darmo masz właściwie tylko 3 źródła - https://maklerskie.net/gdzie-sprawdzic-za-darmo-pelny-arkusz-zlecen-gpw/
Bardzo bardzo dziękuję.
Szukałem zleceń oczekujących na Catalyst, pierwsze zlecenie wystarczy.
Zaciągniecie i sparsowanie CSVki z Interia Biznes wygląda na najprostszą opcje
Akurat ciągnie całą tabelkę w formie HTMLa, a button "Pobierz pełną liste (XLSX)" odpala JSa zrzucającego content ze strony, ale ograłem to łatwo Selenium.
Wiesz jaka jest świeżość tych danych? Nie ma info na ten temat, jedynie o informacja o płatnych pakietach w innej zakładce