Wpis z mikrobloga

Taka prawda o was, tylko patusy noszą ubrania pitbulla

@4mmc-enjoyer: Sam co prawda totalnie nic nie posiadam z tej firmy, ale nie zgodzę się. O ile kiedyś faktycznie tak mogło być to dziś ogrom pitbulla traktuje trochę tak jak na przykład nike tudzież każdą inną odzież jakiejś około sportowej firmy. I w sumie nic dziwnego, że faceci to kupują bo przeciętny mężczyzna wchodząc do popularnych sklepów z ubraniami jest tak
  • Odpowiedz
@Cztero0404: ja bym nie kupił, i według mnie też to wieśniackie, bo co to ma niby oznaczać że jestem psem czy że jestem groźny jak pitbull? niby tylko ciuch ale jednak ludzie podświadomie szufladkują osobę w takiej bluzie jako debila
  • Odpowiedz
ja bym nie kupił, i według mnie też to wieśniackie, bo co to ma niby oznaczać że jestem psem czy że jestem groźny jak pitbull? niby tylko ciuch ale jednak ludzie podświadomie szufladkują osobę w takiej bluzie jako debila

@panczii: Mnie na przykład bawi to, że niektóre osoby uważają iż ubrania pitbulla możesz nosić tylko i wyłącznie jak trenujesz sporty walki XD kiedy ja pamiętam, że ubrania pitbulla to już
  • Odpowiedz