Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +137
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +57
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

siema moze mi ktoś powiedzieć kiedy nie opłaca sie używać nextjs w webapp i warto postawić np na MERN??
jakie sa przewagi klasycznego merna ?? jakie problemy moga mnie spotkać z nextem w produkcji?
Czyli w momencie w ktorym bardzo maly procent danych moze sie powtarzac u wielu uzytkowników ale jednak w wiekoszci kazdy ma swoj zestaw danych który zapisuje i generuje, to wydajnosciowo lepszy bedize MERN ? czy inny stack, zakładając ze pasuje mi relacyjna baza danych np. postgres
Co do mern to nie mam zdania, bo potrzebuję relacje w moich bazach i nie dotykam mongo.
bardzo Ci dziekuje za pomoc, ale jeśli moge to ostatnie pytanie
uzyłem w projekcie supabase (głownie dlatego bo chciało mi sie robic własnego auth) czy to dobry wybór jesli chodzi o performance - cena ? masz moze takie info ?
@akademiafurania: dosyć często się przewija w projektach, raczej z pozytywnym odzewem. To chyba i tak można samodzielnie hostować, więc nie wtopisz tak jak ludzie kombinujący z polecanymi przez influencerów rozwiązaniami (np. Clerk, lol)
Już nie wspomnę o tym, że branża "auth" to naciągacze, którzy wmówili ludziom, że