Aktywne Wpisy

LukaszTV +185

AcyX +241
Może jestem za mało lewicowa albo mam zamknięty umysł ale wydaje mi się, że lepiej tym ludziom zrobiłoby znalezienie normalnej pracy i zwykłe życie xD. Ich zachowanie przypomina mi zachowanie dzieci z gimnazjum z przesadzonymi z nudów reakcjami. Jak cię koleś zdradził z przyjaciółką to urywasz kontakt i tyle a tutaj jakieś filozoficzne wiadomości i przeciąganie tego jakby to było jedyne czym się w życiu zajmują. No nie wiem, ale ja nie
siema moze mi ktoś powiedzieć kiedy nie opłaca sie używać nextjs w webapp i warto postawić np na MERN??
jakie sa przewagi klasycznego merna ?? jakie problemy moga mnie spotkać z nextem w produkcji?
Czyli w momencie w ktorym bardzo maly procent danych moze sie powtarzac u wielu uzytkowników ale jednak w wiekoszci kazdy ma swoj zestaw danych który zapisuje i generuje, to wydajnosciowo lepszy bedize MERN ? czy inny stack, zakładając ze pasuje mi relacyjna baza danych np. postgres
Co do mern to nie mam zdania, bo potrzebuję relacje w moich bazach i nie dotykam mongo.
bardzo Ci dziekuje za pomoc, ale jeśli moge to ostatnie pytanie
uzyłem w projekcie supabase (głownie dlatego bo chciało mi sie robic własnego auth) czy to dobry wybór jesli chodzi o performance - cena ? masz moze takie info ?
@akademiafurania: dosyć często się przewija w projektach, raczej z pozytywnym odzewem. To chyba i tak można samodzielnie hostować, więc nie wtopisz tak jak ludzie kombinujący z polecanymi przez influencerów rozwiązaniami (np. Clerk, lol)
Już nie wspomnę o tym, że branża "auth" to naciągacze, którzy wmówili ludziom, że