Wpis z mikrobloga

Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłamczuszkiem. ()

Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.

Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To trzeba wstydu nie mieć, naprawdę…

Ale żeby Wam nie było smutno, to ja też organizuję rozdajo. Dziś wieczorem wybiorę jedną osobę z plusujących, która dostanie ode mnie kompletnie nic- podobnie jak wszyscy biorący udział w rozdajo sklepu woskowy bukiet. ( ͡ ͜ʖ ͡)
sudiczka - Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłam...

źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na tej stronie się nic nie spina, począwszy od liczby sprzedanych bukietów, przez liczbę oglądających bukiet w danym momencie, a na prawdziwie prawdziwych opiniach skończywszy. Małe kłamczuszki.

@sudiczka: Ponadto brak jakichkolwiek info o firmie. Totalne 0, a przeszperałem wszystko co mogłem, żeby cokolwiek ustalić. Nawet imienia nie ma żadnego XD Chyba jutro zadzwonię na infolinie. Jestem przekonany, że jest to scam.
E.....6 - >Na tej stronie się nic nie spina, począwszy od liczby sprzedanych bukietów...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Edward_Kalmanawardze_666: skoro brak info o działalności, a wcześniejsza wersja sklepu podawała informacje o ilości sprzedanych sztuk (absurdalnie wysokie biorąc pod uwagę charakter produktu), to chyba warto, żeby takiej nierejestrowanej działalności przyjrzała się rzeszowska skarbówka, zakładając, że adres, na który należy wysyłać zwroty jest również siedzibą firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
@Renaya gratulacje! Wygrywasz nic! Mam nadzieję, że będzie Ci służyć i roztaczać przepiękny aromat w domu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Edward_Kalmanawardze_666 Nie rozumiem. Firma i sklep internetowy jest Adriany, a odpowiedź dostałeś od Karoliny, która twierdzi, że jakiś typ kupuje od niej taniej i sprzedaje drożej? To kto jest kur*a synem kogo?! xD
  • Odpowiedz
Dziś wieczorem wybiorę jedną osobę z plusujących, która dostanie ode mnie kompletnie nic.

@sudiczka: I to jest sensowne rozdajo. Nawet jak człowiek wygra to się nie nadźwiga ani nie przepłaci za kuriera.
  • Odpowiedz
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.

@sudiczka: Ale po co to piszesz? przecież "wyczopki to świadomi użytkownicy którzy nie dadzą sobie wcisnąć kitu" tak jak chociażby w tej akcji z "bezdomnym" co ładował telefon na cemntarzu XDDDD
  • Odpowiedz
@Edward_Kalmanawardze_666: jest info
1.2. Sklep internetowy, działający pod adresem www.woskowybukiet.pl (zwany dalej: Sklep internetowy
WoskowyBukiet), jest prowadzony przez Adriana Kompanowska, NIP: 7922324140 REGON: 528699238.
1.3. Dane teleadresowe przedsiębiorcy, umożliwiające Kupującemu kontakt ze Sprzedawcą:
1) adres pocztowy: ul. Naruszewicza 16/10, 35-055 Rzeszów
2) numer telefonu i/lub faksu: tel.: +48 731 274 801
3) adres poczty elektronicznej: kontakt@woskowybukiet.pl
  • Odpowiedz
@Edward_Kalmanawardze_666: adres rejestracji firmy to: ul. Grunwaldzka 65, 37-560 Pruchnik
I ciekawe pkd ma ta firma.
Kody Pkd
47.91.Z - Pośrednictwo w sprzedaży detalicznej niewyspecjalizowanej
86.99.D - Działalność w zakresie pozostałej opieki zdrowotnej
Czyli te świece są prawdopodobnie kupowane gdzieś i odsprzedawane. Muszę na aliexpress poszukać xD
  • Odpowiedz