Aktywne Wpisy
Koka-Kola +593
Klasyk xd
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

źródło: IMG_1972
Pobierz
Madziol127 +123
Smutne, że taki wpis wprowadzający w błąd ma tyle polubień... Zawsze krytykuje polskiego tenisistę jak zachowuje się źle. Takie wpisy i ich popularność sprawia, że coraz mnie mam ochotę tu być. Nawet po ostatnim turnieju w Dubaju te portale typu: interia cytowały mój wpis z filmem z Twiterra, bo inne konta/dziennikarze przemilczały sprawę z dramą. Zawsze mam swoje zdanie i jak ktoś robi coś źle to potrafię to nazwać.
Ta tendencja atakowania
Ta tendencja atakowania

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903
Pobierz
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To trzeba wstydu nie mieć, naprawdę…
Ale żeby Wam nie było smutno, to ja też organizuję rozdajo. Dziś wieczorem wybiorę jedną osobę z plusujących, która dostanie ode mnie kompletnie nic- podobnie jak wszyscy biorący udział w rozdajo sklepu woskowy bukiet. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: temp_file3550767708281762793
PobierzJako ciekawostkę powiemy, że z naszych rozdajo czasami ludzie nie odpisują i dopiero drugi lub trzeci losowany odpowiada a na końcu części ludzi jak wygra to się pyta po co są nasze nagrody (w sensie co dają )xD
@LimboNoir: Już przy pierwszym #rozdajo wykopki zwracały mu uwagę, że różowa musi być strasznie zapracowana skoro sprzedaje ponad dwa tysiące bukietów miesięcznie xD Na tej stronie się nic nie spina, począwszy od liczby sprzedanych bukietów, przez liczbę oglądających bukiet w danym momencie, a na
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam pomysł na mała poprawke na stronie, zwiekszy wam trust score na pewno, koniecznie przekaz rozowej
źródło: 2
PobierzCo ty sądzisz ze matrix pajacu oszukałeś? Ty sie modl lepiej żeby ludzie nie podłapali bo zaraz tam bedzie 1 gwiazda w google ty ośle.
"Aromat idealnie wypełnia moje mieszkanie"
XDDDD