Wpis z mikrobloga

Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłamczuszkiem. ()

Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.

Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To trzeba wstydu nie mieć, naprawdę…

Ale żeby Wam nie było smutno, to ja też organizuję rozdajo. Dziś wieczorem wybiorę jedną osobę z plusujących, która dostanie ode mnie kompletnie nic- podobnie jak wszyscy biorący udział w rozdajo sklepu woskowy bukiet. ( ͡ ͜ʖ ͡)
sudiczka - Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłam...

źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@josedra52 nigdy się nie zastanawialiśmy czy jak robimy rozdajo to czy wolno :D

Jako ciekawostkę powiemy, że z naszych rozdajo czasami ludzie nie odpisują i dopiero drugi lub trzeci losowany odpowiada a na końcu części ludzi jak wygra to się pyta po co są nasze nagrody (w sensie co dają )xD
  • Odpowiedz
@sudiczka: można z dwóch kont na to losowanie niczego się zgłosić? chciałbym zwiększyć swoje szanse, bo zawsze marzyłem o posiadaniu niczego
  • Odpowiedz
  • 11
@Edward_Kalmanawardze_666: Bardzo piękny mail! Też mam nadzieję, że to jedynie niedopatrzenie! () Wołaj jak odpiszą!

@LimboNoir: Już przy pierwszym #rozdajo wykopki zwracały mu uwagę, że różowa musi być strasznie zapracowana skoro sprzedaje ponad dwa tysiące bukietów miesięcznie xD Na tej stronie się nic nie spina, począwszy od liczby sprzedanych bukietów, przez liczbę oglądających bukiet w danym momencie, a na
  • Odpowiedz
@cvvany
Co ty sądzisz ze matrix pajacu oszukałeś? Ty sie modl lepiej żeby ludzie nie podłapali bo zaraz tam bedzie 1 gwiazda w google ty ośle.
  • Odpowiedz