k.....k konto usunięte 12.05.2014, 05:49:43 1 + #xbmc #sdxbmc #pythonnapisanie scrapera trochę mnie przerosło, znaczy nie myślałem że tyle z tym będzie problemów!po pierwsze musiałem przepisać scrappery od zera, na pierwszy rzut poszedł tvdb i filmwebpo drugie - wooolno, tu trzeba zapisywać wyniki na później + pobierać i przetwarzać to asynchronicznie, czy jak to się w pythonie nazywai mam multiprocessing, threading i nie za bardzo rozumiem co do czego i dlaczegopo trzecie - xbmc się mnie nie słucha, mimo że ustawiam infolabels i content na seriale, nie wyświetla ich.Fanarty wyświetlał, teraz już nie ;(\
kodishu kodishu 12.05.2014, 06:52:43 0 + @kavillock: chciałbym ci pomóc ale nie mam o tym bladego pojęcia :(
napisanie scrapera trochę mnie przerosło, znaczy nie myślałem że tyle z tym będzie problemów!
po pierwsze musiałem przepisać scrappery od zera, na pierwszy rzut poszedł tvdb i filmweb
po drugie - wooolno, tu trzeba zapisywać wyniki na później + pobierać i przetwarzać to asynchronicznie, czy jak to się w pythonie nazywa
i mam multiprocessing, threading i nie za bardzo rozumiem co do czego i dlaczego
po trzecie - xbmc się mnie nie słucha, mimo że ustawiam infolabels i content na seriale, nie wyświetla ich.
Fanarty wyświetlał, teraz już nie ;(\