Wpis z mikrobloga

#warframe jest tu jakiś main mesy? lekko się przymierzam do kupna mesa prime lecz totalnie nie wiem jak ją budować modami, widziałem dużo buildów ale one lekko się różnią, możecie podesłać jakąś budżetową tak by starczyło na sp początkowe? regulatory tez wiadomo :) slyszalem by z overframe nie brac to ja juz nie wiem kto jest wiarygodny
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dejwor: Nie jestem jakimś fanem tej postaci, builda już mam od dłuższego czasu zrobionego i może coś tam lepszego da się złożyć, ale używam i n--------a elegancko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Budżetowo to oczywiście zamiast modów prime to dać zwykłe i ewentualnie nieulepszone na maksa.
Takmaszracje - @Dejwor: Nie jestem jakimś fanem tej postaci, builda już mam od dłuższ...

źródło: Screenshot_1

Pobierz
  • Odpowiedz
@Dejwor: Poświęciłem na testy tego builda zdecydowanie zbyt dużo czasu. Imo najlepszy build pod kątem wygody, jakby skupić się 100% na DPS to zbudowałbym inaczej. Shardy 2x emerald +3 corrosive i 3x 1,5% CC za kille z heat status, ewentualnie można zmienić na zwykły CC.

Jak chcesz coś tańszego to umbra zmienić na zwykłe, archon continuity to must żeby mieć 100% redukcję armora co na SP jest pomocne.
Jurix - @Dejwor: Poświęciłem na testy tego builda zdecydowanie zbyt dużo czasu. Imo n...

źródło: 20250208125744_1

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tak_masz_racje: Zamień primed continuity na archon, odblokowuje Ci to slota z Jolt na np. Gunslinger lub accelerated isotope. Jak nie masz Combat Discipline to nie odpala się arcane avenger na większości misji i tracisz 45% CC. A 45% CC to więcej obrażeń niż 27% bonusu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jurix: moze taki zrobię jak wysłałeś bo akurat troche golemowa ta mesa wiec fajnie, energy nexus starcza do sustainu energii?
  • Odpowiedz
@Dejwor: Tak, pisałem o tym na tagu wiele razy, jestem typem gracza play smart not hard, więc wolę dołożyć ekstra mod kosztem DPS żeby mieć wyższy komfort z survivability czy energią. Energy nexus w połączeniu ze skillem z Grendela wystarcza w temacie energii.
  • Odpowiedz