Wpis z mikrobloga

@Usmiech_Niebios: Da się nakapywać zamrażając, to się przesadzanie nazywa, inżynieria genetyczna pewnie by coś dała radę wskórać, tym bardziej że jajko to dość wygodny dla takich zabaw obiekt, to się opłacana przez kogoś propaganda nazywa. Dziwny masz ten swój świat, gdzie oczywiste rzeczy wydają ci się niemożliwe.
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: Nie wiem też co to melisk. XD. Nie ma to jak udawać mądrego i się tak zbłaźnić jak ty. Znalazł się hinduski mędrzec co nawet tak prostego słowa jak menisk nie zapamiętuje, już nawet nie wspominając, że on też może uniemożliwić napełnienie, np. ujemny albo nieskończony dla nadciekłości.
  • Odpowiedz
@damch: ale cię zapiekło XD Masz autyzm czy coś w tym stylu, że nie rozumiesz że poezja rządzi się swoimi prawami? Ale tak, menisk nie melisk. Mój błąd.
Czekam na twoją poezję z uwzględnieniem absolutnie wszystkich zjawisk fizycznych, brzmi prześmiesznie XD
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: I myślisz że jak odniesiesz się do znalezionego na szybkiego w necie tekstu o klaskaniu, pseudomnicha z uzależnieniem od atencji, walącego "oczywistymi oczywistościami", tak jak ty w tej...ekhm... poezji, to zyskujesz jakąś przewage intelektualną, czy udowadniasz, jak śmieszne, oczywiste i nieskuteczne zagrywki stosujesz?
  • Odpowiedz
@damch: udowadniam że nie przeczytałeś artykułu i że cię piecze XD
Swoją drogą jak inżynierią genetyczną wypełnisz szklankę do pełna, to da się do niej nalać czegoś jeszcze? To taka oczywista oczywistość która cię chyba przerosła :V

to się opłacana przez kogoś propaganda nazywa.

Czy poza autyzmem masz może schizofrenię, bo ten fragment to przegapiłem. Mówisz że powstał jakiś spisek na wypoke pl żeby myśleli że nie da się nalać
  • Odpowiedz