Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Panitsch +112
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz

Nie da się nalać wody w pełny kubek
zasadzić drzewa co już zasadzone,
sprawić by z kawki narodził się wróbel,
czy kupić wiarę mając stosy monet.
Nie da się wiele, ale da się walczyć
- walczyć o trochę - i trochę wystarczy.
#365wierszchallenge #tworczoscwlasna
Czekam na twoją poezję z uwzględnieniem absolutnie wszystkich zjawisk fizycznych, brzmi prześmiesznie XD
https://community.thriveglobal.com/you-cant-fill-a-cup-that-is-already-full/
Poczekaj aż dojdziesz do dźwięku klaskania jedną ręką i stwierdzisz że jak walniesz się w czoło to to samo :V
Swoją drogą jak inżynierią genetyczną wypełnisz szklankę do pełna, to da się do niej nalać czegoś jeszcze? To taka oczywista oczywistość która cię chyba przerosła :V
Czy poza autyzmem masz może schizofrenię, bo ten fragment to przegapiłem. Mówisz że powstał jakiś spisek na wypoke pl żeby myśleli że nie da się nalać