@pepko_pepps fundamenty mojego uzależnienia były bardzo podobne z tym, że ja uciekłem z domu w zasadzie niemal zaraz po liceum, 20 lat miałem zdaje się.
@pepko_pepps: być może zupełnie nieświadomie i nie celowo, ale powielasz ten schemat dysfunkcji, ćpając. Rozumiem, że może nie potrafisz inaczej, ale w ten sposób nie zmienisz nic w swoim życiu, tylko będziesz żył jak oni…
@pepko_pepps: ćpiesz i swoje uzależnienie tłumaczysz wpływem rodziców. Nie wyprowadzisz się, bo boisz się, że braknie Ci na ćpanie po tym jak zapłacisz za swoje utrzymanie. Wypierasz swój znaczący wpływa na tworzenie patologii w Twojej rodzinie. Albo się wyprowadź i zacznij sam funkcjonować nawet wynajmując pojedyńczy pokój, albo przestań ćpać.
@atreus-bogwojny: bo nie głaszczą ćpuna po główce i nie użalają się wraz z nim, że dorosłych chłop powinien ponosić koszty swojego utrzymania? Cpiesz razem z nim?
Komentarz usunięty przez moderatora
Albo się wyprowadź i zacznij sam funkcjonować nawet wynajmując pojedyńczy pokój, albo przestań ćpać.
@atreus-bogwojny: bo nie głaszczą ćpuna po główce i nie użalają się wraz z nim, że dorosłych chłop powinien ponosić koszty swojego utrzymania? Cpiesz razem z nim?