patrzcie no jaki oskarek w rekawicach do pieca dokłada l, boi sie ubrudzić rączek xD
@ff99plpowrot: czysty pragmatyzm, jak czyszczę piec to ubieram rękawiczki bo bez rękawiczek nie mogę doczyścić potem rąk a nie jest fajnie chodzić wszędzie z u-------i łapami, z jakimiś czarnymi liniami papilarnymi których nie można domyć
@GatewayFocus21: Rykłem, zapisuje. @HuopWsiowy Widać piniądz w domu jest bo płytka w kotłowni fiu fiu Panie jak czarne z komina idzie to we wsi wiedzą że lecą kalorie!
chyba twój
@ApropoDefakto: Taki komentarz plusa dałem nawet przed rozwinięciem wątku xD
Chyba Ci się nigdy stopiony plastik w piecu nie przykleił do ręki że tak piszesz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ff99plpowrot: czysty pragmatyzm, jak czyszczę piec to ubieram rękawiczki bo bez rękawiczek nie mogę doczyścić potem rąk a nie jest fajnie chodzić wszędzie z u-------i łapami, z jakimiś czarnymi liniami papilarnymi których nie można domyć
@HuopWsiowy: węgiel pewnie z biedaszybu nakopany
@HuopWsiowy: własną xd pewnie cała wiocha kopie w jednym dole i się nie chwalą bo przyjdą urzędasy i im zakopią
@GatewayFocus21: Rykłem, zapisuje. @HuopWsiowy Widać piniądz w domu jest bo płytka w kotłowni fiu fiu Panie jak czarne z komina idzie to we wsi wiedzą że lecą kalorie!
@ApropoDefakto: Taki komentarz plusa dałem nawet przed rozwinięciem wątku xD