Wpis z mikrobloga

@splinter96: Czaskowski pracuje i wykonuje swoje obowiązki - BETONOZA PISU WKURZONA
Nałrocki ze swoim statkiem miłości wnoszący pralki na na Ślasku za pieniądze podatnika nie uważający nic - UGABUGA WIELKMI CZŁOWEK HEHEHE

Oni serio celują w ludzi bez podstawówki czy oni sami są takimi idiotami?
  • Odpowiedz
@splinter96: Skandal!!!
Prezydent Miasta Stołecznego Warszawa przebywał w swoim miejscu pracy, zamiast jeździć po Polsce na koszt podatnika.
No to kto to widział.
  • Odpowiedz
@splinter96: Ja to widzę tak,
Chad trzaskowski wie ze ma wygraną i po prostu siedzi w ciszy i daje dzbanowi nawrockiemu szczekać i kompromitować się.

Im ktoś głośniej szczeka tym bardziej śmierdzi desperacją xD
  • Odpowiedz
@splinter96: ja to w ogóle nie rozumiem, jak można jednocześnie sprawować stanowisko w rządzie, lub samorządzie jak Hołownia, albo właśnie Trzaskowski i ubiegać się o inne. Przecież to jak te Karyny, które są jeszcze w związku, ale rozglądają się za nowym chłopem. Po prostu plują w twarz osobom, które na nich zagłosowały.... Przepisy powinny jasno ograniczać takie praktyki. Kolejny przykład ostatnie wybory do Eurokołchozu, jak to niektórzy zwą ( ͡
  • Odpowiedz
@Hexenbrenner: niee, do pracy nikt mnie nie wybierał, to dobrowolna decyzja o współpracy pomiędzy dorosłymi ludźmi. Jest różnica między pracą na etacie, a sprawowanie funkcji publicznych. Jeśli ktoś chcę być wójtem, to dobrze, ale niech liczy się z pewną odpowiedzialnością wobec wyborców. Natomiast obecnie politycy czują się bezkarni

Jednak idąc twoim tokiem rozumowania, to ma sens, są stanowiska, specjalistyczne, gdzie wybiera się spośród wielu kandydatów. Wyobraź sobie, że zatrudniasz człowieka,
  • Odpowiedz
@Mtsen: Poratujesz linkiem do jakiegoś forum gdzie dają linki do darmowego sportowego tv, bo na tym subbredicie co polecałeś nic ciakawego nie znalazłem
  • Odpowiedz