Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +321
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
Tragu +32
Chciałem się pochwalić bo to 1 faktura na b2b w życku i nigdy jeszcze nie dostałem takiej kasy (ʘ‿ʘ)
A mówili ze nie ma eldorado ( ͡° ͜ʖ ͡°)
btw. zeby był split payment muszę coś odpowiedniego ustawić w robieniu faktury czy jak? Bo wpadła mi całość kwoty na zwykły rachunek i się zastanawiam dlaczego.
#pracait
A mówili ze nie ma eldorado ( ͡° ͜ʖ ͡°)
btw. zeby był split payment muszę coś odpowiedniego ustawić w robieniu faktury czy jak? Bo wpadła mi całość kwoty na zwykły rachunek i się zastanawiam dlaczego.
#pracait
źródło: image
Pobierz

Wepchną Wam te program dopłat do gardła czy tego chcecie czy nie, tu gra idzie o zbyt duży hajs żeby to odpuścić bo ktoś popłacze na twitterze
#takaprawda
Oni wiedzą doskonale jaki jest feedback, a i tak robią wszystko i nie odpuszczają, żeby wepchnąć do gardła.
Tu nie ma już żadnych ceregieli, program ma być i już nikt się nie kryje, że to dla kogoś tam, bo ten ktoś i tak nie chce. Było zapłacone, kurniki pod bk2 zostały odpalone, teraz to trzeba opchnac.
To, że będzie pchane za wszelką cenę
Część Lewicy + ludzie Hołowni za fundament swojej tożsamości w rządzie przyjęli krytykę dopłat dla deweloperów. Internet jest jawnie antydeweloperski, więc w tym upartrują szansę na odrobinę poparcia, która pozwoli zachować jakiekolwiek mandaty w 2027 roku.
Gdyby istniał naczelny rozkaz Tuska na wprowadzenie takich dopłat to wjechałyby bez
@GomiGomi: gdyby tak było to by olali temat już dawno.
Tam na wysokich szczeblach są wszyscy tak umoczeni w lobbing, że przepuszczą odrazu po wyborach.
@pysznewpierdalator:
A niech sobie zatrudnią sprzedajnych akotrów i innych celebrytów - wtedy lud poprze tę zmianę.
Udało się z COVID-em uda się i z dopłatami.
Polityka polega na tym, żeby mieć haka na kogoś, kto coś może. Myślisz, że na stołki są stawiane osoby tylko i wyłącznie, bo maja kogoś z rodziny w rządzie? I co dalej, jak będzie trzeba zrobić wałek? Wtedy przychodzi jakiś typ i mówi: tutaj są papiery na ciebie, wybór prosty, albo przepychasz to