Wpis z mikrobloga

#farma czemu uwzięliście się tak na Jaśka? On ma 19 lat, a ogarnął im stodołę i zadanie z ziemniakami, gdyby nie on to by spali pod gołym niebem, a w polu z ziemniakami do tej pory by stali. Danka natomiast ma 40 lat, o-------a się nagminnie i jak na początku to było śmieszne, tak po czasie w-----a niemiłosiernie i jedyne co robi, to z siebie debila. Współczuję jej synom, bo pamiątkę po mamie w telewizji będą mieć do końca życia xD
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@z1pper: przejżyj tag, to znajdziesz ją w dziele, które przebija wszystko z farmy. A Jasiek sobie nagrabił tym, że sabotował pojedynek i to go postawiło na przegranej pozycji. Do tego faktycznie nie szanował Danki, jaka by nie była, ona zresztą jego też, nie wiadomo kto zaczął. No i ciągłe podśmiechujki z niej urządzał. A to że był robotny, no był, bo zna temat od małego. Ja nie umiem się określić,
  • Odpowiedz
@mario84pl: Z drugiej strony, przecież to jest gra, więc to była w zasadzie całkiem dobra taktyka. Skoro wydawało im się, że maja więcej głosów na Dankę. Czy zatem należy hejcić, jeśli ktoś zmieni stronę, bo to nie fair? Zaryzykował, nie udało sie w głosowaniu, nie udało sie w zadaniu, zapłacił za to najwyższą cenę i tyle.
  • Odpowiedz
@z1pper: prawda taka, że mi było obijętnie, kto by nie odpadł, to bym był zadowolony. Totalnie nie ma tam komu kibicować. Każdy ma coś co mnie wku.wia. No może poza Żaneta, ona chyba jeszcze nic nie odje.ała.
  • Odpowiedz