Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 0
@earless: Dzieki, ze mi powiedziales. Niestety szukam czegos wiekszego ok 80 metrow do zmiany w Warszawie z mojej 50-tki. Nikt nie chce opusic, a do tego w tych fajnych dzielnicach gdzie szukam szybko schodza. Moze powinienm byc bardziej agresywny - wiedza z tagu zawsze pomocna w rzeczywistosci...
  • Odpowiedz
@lami
No cóż, jak sam wiesz (a może nie wiesz, a może udajesz że nie wiesz) spadki nie będą z dnia na dzień o 80%. To powolny proces który już się rozpoczął ale trochę upłynie nim dojdzie do głów chciwych ludzi, że realia rynku są jakie są.

Masz czas? Nie kupuj teraz. Nie masz czasu - to nie obchodzi cię czy spadki będą czy nie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@ukradlem_ksiezyc:

Ja sie nie interesuje ani spadkami ani wzrostami - po prostu nie mysle zyczeniowo i nie czerpie wiedzy z tagu od ludzi ktorzy nigdy nie kupili nieruchomosci (i prawdopodobnie nigdy nie kupia).

Zjawisko lepkich cen i plac jest mi znane. Niestety boje sie ze Polak nie sprzeda taniej, nawet jak ma stac puste i marniec. Wydaje mi sie ze poza garstka fliperow ludzie sie nie lewaruja tak mocno, ze musza sprzedac,
  • Odpowiedz