Aktywne Wpisy
markhausen +83
#tenis terapia z Darią przynosi efekty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. A tak serio to aż przykro się patrzy jak babka ciągnie ją na dno
PS. A tak serio to aż przykro się patrzy jak babka ciągnie ją na dno
źródło: Screenshot_2026-07-05-06-36-53-613_org.mozilla.firefox-edit
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Co będzie za dwa tygodnie?
No cóż, jak sam wiesz (a może nie wiesz, a może udajesz że nie wiesz) spadki nie będą z dnia na dzień o 80%. To powolny proces który już się rozpoczął ale trochę upłynie nim dojdzie do głów chciwych ludzi, że realia rynku są jakie są.
Masz czas? Nie kupuj teraz. Nie masz czasu - to nie obchodzi cię czy spadki będą czy nie
Ja sie nie interesuje ani spadkami ani wzrostami - po prostu nie mysle zyczeniowo i nie czerpie wiedzy z tagu od ludzi ktorzy nigdy nie kupili nieruchomosci (i prawdopodobnie nigdy nie kupia).
Zjawisko lepkich cen i plac jest mi znane. Niestety boje sie ze Polak nie sprzeda taniej, nawet jak ma stac puste i marniec. Wydaje mi sie ze poza garstka fliperow ludzie sie nie lewaruja tak mocno, ze musza sprzedac,