@Jakidanio: no wiem, mi też się podoba. Szczególnie, że ta koleżanka ma duże c---i, które bardzo dobrze pasują do tej sukienki. Ja osobiście nie mam problemu, że kobiety noszą takie sukienki, podoba mi się to. Bardziej fakt, że to studniówka, tam raczej powinien panować jeszcze bardziej skromny szyk
@sergio91 na focie rzeczywiście ruja i rozpusta, jednym słowem dramat. Młode dziewczyny praktycznie nagie a kawalerowie pewnie tylko o seksie myślą jak na to patrzą. Aż strach pomyśleć co tam by się mogło dziać jakby był a-----l.
To w końcu to studniówka czy pogrzeb babci? Nie rozumiem tego przywalania się o to jak ktoś się ubiera na imprezę w której chodzi tylko o to żeby „zatańczyć” jakiegoś zyebanego poloneza a potem pić alko i ewentualnie poruchac coś w toalecie lub na parkingu w aucie.
Jak myślicie, skąd się u Sebka wzięło powtarzanie zwrotów "jak najbardziej" czy "po prostu" co 5 sekund? Podpatrzył to u jakiegoś ciepłego mentora czy ubogi zasób słownictwa? A może coś innego. Pozdrawiam was bambusy #sebcel
źródło: af72f4a90bdadeaec1a4e62aefa211b7585c778a2c66d7eb7bd3c8d992b4a2e0
PobierzBtw na co Twoja łaska chciał tą sukienkę nałożyć?
To w końcu to studniówka czy pogrzeb babci?
Nie rozumiem tego przywalania się o to jak ktoś się ubiera na imprezę w której chodzi tylko o to żeby „zatańczyć” jakiegoś zyebanego poloneza a potem pić alko i ewentualnie poruchac coś w toalecie lub na parkingu w aucie.