Aktywne Wpisy

Finesta +814
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
Goronco +88
Plusujacym wysyłam linka do lestlima, myślę około 19.55
#ksw
#ksw

#humorobrazkowy #heheszki #zakupy
źródło: temp_file5879768514148725702
Pobierz@mutated5G_hornet: "swój", bo rozciągnąłeś :d strasznie frustrujące.
Mam dwa ulubione modele 501 i larston. Wymiary znam. Zamawiam z zalando. Kwestia kilku chwil.
@nieaktywny_88
Levis 501 produkuje od 150 lat. To były pierwsze spodnie jeansowe. Także tego.
Wrangler tez ma te same modele od jakiejś dekady z tego co pamiętam.
No to tam moze nie być tego samego modelu bo tam wrzucaja na zasadzie "kolekcji" z tego co mi sie wydaje.
Inne firmy robia podobnie, ale cześć asortymentu jest cały czas taka sama(producenci jeansów jak levis, lee, wrangler).
Nie twierdzę że musi być nie wiadomo co. Musza dobrze leżeć i to jest najważniejsze - żebyś sie dobrze
Smutna wiadomość, sam ma kilka starych par i dawno tych nie kupowałem. Smuteczek.
Lee ostatnio jak kupiłem to bylo właśnie takie guano. Miałem nadzieję że klasyki oszczędzili..
@mutated5G_hornet: jeszcze gorzej, jak przestały pasować te w których przyszedłeś do sklepu... ¯\(ツ)/¯