Aktywne Wpisy
Kanarynka +33
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +141
#humorobrazkowy #heheszki #zakupy
źródło: temp_file5879768514148725702
Pobierz@mutated5G_hornet: "swój", bo rozciągnąłeś :d strasznie frustrujące.
Mam dwa ulubione modele 501 i larston. Wymiary znam. Zamawiam z zalando. Kwestia kilku chwil.
@nieaktywny_88
Levis 501 produkuje od 150 lat. To były pierwsze spodnie jeansowe. Także tego.
Wrangler tez ma te same modele od jakiejś dekady z tego co pamiętam.
No to tam moze nie być tego samego modelu bo tam wrzucaja na zasadzie "kolekcji" z tego co mi sie wydaje.
Inne firmy robia podobnie, ale cześć asortymentu jest cały czas taka sama(producenci jeansów jak levis, lee, wrangler).
Nie twierdzę że musi być nie wiadomo co. Musza dobrze leżeć i to jest najważniejsze - żebyś sie dobrze
Smutna wiadomość, sam ma kilka starych par i dawno tych nie kupowałem. Smuteczek.
Lee ostatnio jak kupiłem to bylo właśnie takie guano. Miałem nadzieję że klasyki oszczędzili..
@mutated5G_hornet: jeszcze gorzej, jak przestały pasować te w których przyszedłeś do sklepu... ¯\(ツ)/¯