Wpis z mikrobloga

@PrzylepkaZniszczenia: 4 lata temu kupiłem 3 pary tych samych jeansów, które był idealne i nie musiałem ich skracać, dzięki czemu zachowały pierwotny krój. Powoli "kończy" mi się ostatnia para. Strach iść na zakupy bo pewnie już nie ma tego samego modelu.
  • Odpowiedz
już nie ma tego samego modelu.

@nieaktywny_88
Levis 501 produkuje od 150 lat. To były pierwsze spodnie jeansowe. Także tego.

Wrangler tez ma te same modele od jakiejś dekady z tego co pamiętam.
  • Odpowiedz
@nieaktywny_88
No to tam moze nie być tego samego modelu bo tam wrzucaja na zasadzie "kolekcji" z tego co mi sie wydaje.

Inne firmy robia podobnie, ale cześć asortymentu jest cały czas taka sama(producenci jeansów jak levis, lee, wrangler).

Nie twierdzę że musi być nie wiadomo co. Musza dobrze leżeć i to jest najważniejsze - żebyś sie dobrze
  • Odpowiedz
@Sarza01 501 przez lata były moim ulubionym modelem, niestety od dawna już to nie są te same jeansy: teraz (przynajmniej na Zalando) to jakaś gumowo-streczowo-elastanowa mieszanka, w której czuję się jak w jakichś leginsach. Kiedyś to byli lewisy, dzisiaj to już tylko w ciuchlandach albo na vintedach do znalezienia.
  • Odpowiedz
@Salpinx
Smutna wiadomość, sam ma kilka starych par i dawno tych nie kupowałem. Smuteczek.

Lee ostatnio jak kupiłem to bylo właśnie takie guano. Miałem nadzieję że klasyki oszczędzili..
  • Odpowiedz
@PrzylepkaZniszczenia daj spokój, ja 193 cm wzrostu 105 kg wagi, w pasie można mieć mniej ale można i więcej jak na ten wzrost (100) nogi mam normalne. Cały sklep jeansów, a pani jest w stanie wybrać mi dwie pary, z czego jednych nawet nie jestem w stanie założyć powyżej ud, a drugie są za krótkie. Daj pan spokój.
  • Odpowiedz
@PrzylepkaZniszczenia: oststni raz jeansy mialem w liceum, na szczescie juz nie nosze tak niewygodnych spodni. A tak po za tym jeansy sa bardzo nieeleganckie, chociaz w p0lsce huopy chadzaja w takich. Jeansy sa dobre ale dla cowboy.
  • Odpowiedz
  • 1
@PrzylepkaZniszczenia: dlatego kupuje w Mustangu, bo te jak założę to od razu czuję, że pasują idealnie. Trochę drogie, ale życie jest za krótkie aby chodzić w niedopasowanych jeansach. Minus tylko taki, że te co kupiłem kilka lat temu już nie pasują, bo przytyłem.
  • Odpowiedz