Macie jakieś fajne apki/strony gdzie mogę sobie wpisać swoje akcje dywidendowe i zobaczyć ile mogę się spodziewać na najbliższy rok z dywidend? #gielda
@sendlicz: polecam divtracker. Kiedyś nawet zrobiłem stronke która pozwalała przekonwertować CSV wyeksportowany z xtb na format divtrackera i dzięki temu nie trzeba było wszystkiego ręcznie wklepywać ale niestety z xtb zniknęła opcja exportu do CSV.
Wiem, że wielu z Was śledzi wzrost swojej dywidendy w aplikacji DivTracker, tak jak i ja. Jednak miałem trudność z systematycznym przepisywaniem wszystkich transakcji z XTB do aplikacji. Dlatego stworzyłem proste narzędzie, które
#gielda
Kiedyś nawet zrobiłem stronke która pozwalała przekonwertować CSV wyeksportowany z xtb na format divtrackera i dzięki temu nie trzeba było wszystkiego ręcznie wklepywać ale niestety z xtb zniknęła opcja exportu do CSV.
https://wykop.pl/wpis/80062093/gielda-inwestowanie-dywidendowapensja-inwestowanie
Wiem, że wielu z Was śledzi wzrost swojej dywidendy w aplikacji DivTracker, tak jak i ja. Jednak miałem trudność z systematycznym przepisywaniem wszystkich transakcji z XTB do aplikacji. Dlatego stworzyłem proste narzędzie, które