Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +486
źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
1. Firma Światłowód Inwestycje Planuje Światłowód na ulicy Y do 2024 włącznie z moim domem.
2. Inna, nieznana firma planuje światłowód na ulicy X do 2026, ale bez mojego domu z powodu punktu 1.
3. IT Parnters Telco Sp. z o.o. czyli trzecia firma ogłasza że zbiera deklaracje o zapewnieniu dostępu do szybkiego internetu na obszarach "białych plam" jednak mój wniosek nie zostaje przyjęty z powodu punktu 1. Wnioski nie są już przyjmowane.
3. W roku 2024 zostaje wykonana instalacja na ulicy Y przez firmę Światłowód Inwestycje ale bez mojego domu. Projekt trafia do ponownego rozpatrzenia i termin na moim adresie zmienia się na "do końca 2025"
4. Aktualnie czyli styczeń 2025 inwestycja pod moim adresem zostaje anulowana a wręcz cudownie znikają o niej zapisy jakby nigdy miało jej nie być.
W związku z pracą co miesiąc pobieram około 200-400GB miesięcznie (duże pliki z oprogramowaniem). Aktualnie używam internetu LTE z ograniczeniem 600GB miesięcznie. Po odjęciu pracy zostaje mi 200-400GB do wykorzystania na rozrywkę i przeglądanie wykopu. W czasach gdy jedna gra potrafi ważyć 150GB to trochę mało. Po cichu wołam o pomoc bo już nie wiem co mam zrobić. Wszystkie moje zgłoszenia lądują w spamie. Prawdopodobnie będę musiał się wyprowadzić.
#technologia #it #swiatlowod #swiatlowody #inwestycje #internet
źródło: Bez tytułu
Pobierz@noniemogie: spokojnie. Na wykop starczy.
@noniemogie: no siema:
źródło: obraz_2025-02-01_121420326
Pobierz@noniemogie: to napisz, podaj swój nr i poproś o kontakt.
Komentarz usunięty przez moderatora
@noniemogie: powiem, bez kozery, że 101%! Obecnie poniżej 50% łaczy stacjonarnych to światłowód.