Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
rio574 +814
źródło: 1000068195
Pobierz

#nieruchomosci Byłem oglądać w wojewódzkim mieszkanie. Chłop ubrany jak oski kurtka i dresy north face czy coś takiego. Nowe najeczki. I jestem w szoku jak to wygląda w Polsce chłop miał totalnie w-----e. Otworzył nawet nie wiedział dokładnie gdzie jest to mieszkanie dzwonił do koleżanki gdzie są klucze (były schowane jak są liczniki na korytarzu kluczem podważał żeby otworzyć zaślepkę XD) I ogólnie to wyglądało tak: No tak wygląda można porobić sobie zdjęcia jak pan chce i tyle XD zero info o budynku w sumie to o niczym. Gdzie jak szukałem na zachodzie kiedyś mieszkania na zakup to facet miał garnitur mówił mi w jakiej technologii był budowany blok jakie są plany np. co będzie w okolicy i pokazywał na to papiery ogólnie dużo przydatnych informacji. A chłop do mnie na starcie na ty ''poczekaj tu sobie idę po klucz do klatki'' XD Ja do niego na pan ciągle. Jak powiedziałem że w planach ma być tutaj obok blok więc zaraz widoku nie będę miał to on mi na to ''co ty gadasz nie wiem kto ci coś takiego nagadał już ktoś mi o tym mówił ale tu ma być teren zielony bo miasto mówi że ciasno się tu robi przez deweloperów itp.) I chłop z takim przekonaniem gadał że on ma racje sprawdziłem ponownie i w odległości 5m ma być kolejny blok XD także iksde. Zero dyskusji z schodzeniem z ceny brak garażu brak piwnicy bo sprzedali innym po kilka i teraz karteczki są wynajmę miejsce itp. a na osiedlu nie ma gdzie parkować pod blokiem XD. Sam mówi że ludzie rezerwacje biorą ale nie dostają kredytu że ostatnie 2 mieszkania są a na olx i otodom są wystawione 4 w tym bloku na sprzedaż po cenie jak od dewelopera xD. Mówię mu o tym aa to proszę nie patrzeć na agencje my sprzedajemy (wiadomo żeby prowizji nie stracił)
Sorry za taki chaos pisanie mógłbym jeszcze sporo napisać. Zwyczajnie jestem w szoku jak wywalone na klienta mają ciągle kłamią itp. itd. Np. zapominałem sprawdzić czy są przyłącza pod tv internet i antena zbiorcza mówię jak wychodziłem czy jest bo zapominałem zerknąć TAK TAK JEST! sprawdzam po zdjęciach olx NIE MA XD. No i pogadaliśmy itp. mija 2 dzień zero odzewu czy pan chce czy jakieś negocjacje nic XD. Panie kupuj pan bo blok obok będzie sprzedawany za 13.5k metr a to mieszkanie jest za 9100zl metr. Miejscowość 100k ludzi XD. Ja to chyba p------e i się wyprowadzam z tego kraju albo kupie od osoby prywatnej wielka płyta do remontu za 7k metr. #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero